Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Tavaszi átváltozás a Forever Slim ultrahangos zsírbontóval

Közeledik a nyár, a fürdőruhaszezon: ilyenkor mindannyian kritikusabban méregetjük magunkat a tükörben. Megpróbáljuk felmérni a lustálkodós téli hónapokban elkövetett apró bűnök (a kihagyott edzések és tévé előtt elcsipegetett édességek) nyomait. Nézzük a tükörképünket, és tátott szájjal álmélkodunk, hogy vajon hogy került ide ez a lötyögő úszógumi, kié ez a lógó fenék és ez a hepehupás, narancsbőrös comb?

Narancsbőr és makacs zsírpárnák: minden nő érintett

Nem vagyunk egyedül ezzel a problémával, hiszen a narancsbőr és a makacs zsírpárnák problémája a világ minden táján szinte kivétel nélkül minden nőt érint, még a vékony alkatúakat és a tinédzsereket is. Nem kell ahhoz súlyfelesleg, hogy úszógumink vagy „lovaglónadrágunk” legyen! A makacs zsírpárnák az olyan kritikus területeken rakódnak le, mint a derék, has, külső és belső comb vagy a csípő. Felbukkanási helyüket elsősorban a genetika határozza meg, és vannak olyan helyek, melyekről egyszerűen képtelenség ledolgozni a felesleget.

A narancsbőr kialakulásához sem kell súlytöbblet, bőven elég hozzá az öröklött kötőszöveti gyengeség, a stressz, a kiegyensúlyozatlan táplálkozásból eredő elsavasodás, az élelmiszerekben lévő szintetikus adalékanyagok, a mozgásszegény életmód, a koffein- és nikotinbevitel és persze a fogamzásgátlók szedése.

Eddig semmi nem segített a makacs felesleg és a narancsbőr ellen…

A makacs zsírpárnák ragaszkodó társaink: lehet, hogy szigorú diétával, edzéssel, különböző kozmetikai eljárásokkal néha picit vissza tudjuk szorítani őket, de ez a javulás csak átmeneti.

Hiszen ha újra felszedünk pár kilót, a felesleg ismét ugyanazokon a kritikus helyeken jelenik majd meg, mint korábban.

 

Az sem csoda, ha már több éve, vagy akár több évtizede harcolunk a narancsbőrrel is, hiszen a cellulit is nagyon hűséges típus, ráadásul idővel mind nagyobb területen terjed szét!

Az, hogy hosszú évek alatt nem sikerült végleges megoldást találnunk a makacs zsírpárnákra és a narancsbőrre, nem feltétlenül a mi hibánk. Ennek a hátterében az áll, hogy adott számú zsírsejttel bírunk, és az ultrahangos zsírbontáson (és a plasztikai sebészeten) kívül nincs más módszer, ami ezek számát csökkentené. Az összes többi fogyasztó módszer (diétától az edzéseken át a kozmetikai eljárásokig) csak a zsírsejtjeink méretét csökkenti, így hiába érünk e velük átmeneti javulást, a visszahízás lehetősége mindig fennáll.

Ultrahangos zsírbontás a megoldás

Az ultrahangos zsírbontás azért forradalmi jelentőségű, mert a kavitációnak nevezett fizikai jelenség segítségével képes a zsírsejtek számát csökkenteni, így a zsírleszíváshoz hasonló hatékonysággal jár.

Az ultrahangos zsírbontás működési elve: a kavitáció

Kavitáció során a 30.000 - 50.000 Hz-es ultrahanghullám révén keletkezett vákuumbuborékok következtében a zsírsejtek fala megreped, és a zsírsejtek elpusztulnak. Tartalmuk a nyirok- majd a vérkeringésbe jut, ott feldolgozásra kerül, és végül a veséken keresztül távozik szervezetünkből. A zsírsejtek száma a kezelt területen tartósan csökken, azaz, karcsúbbak leszünk, eltűnik a narancsbőrünk, az eredmény pedig tartós lesz, a kezelt területre nem hízunk vissza. 

Zsírsejtek, sírjatok: itt a Forever Slim, az első otthoni ultrahangos zsírbontó gép!

Az ultrahangos zsírbontás eddig csak kozmetikákban, fogyasztószalonokban volt elérhető. De ez meglehetően költséges, kényelmetlen és időigényes módja a karcsúsodásnak. A megoldást az otthoni ultrahangos zsírbontó készülék, a Forever Slim jelenti!

A Forever Slimmel végzett otthoni ultrahangos zsírbontáshoz ultrahang gélt kell használni, az eredményességet pedig fokozza a 2in1 zsírbontást kiegészítő, feszesítő gél használata.

A kúra sikerét segíti, ha betartjuk a következőket: igyunk napi 3 liter tiszta vizet, a szénhidrátokat lehetőség szerint csökkentsük étrendünkben, a kezelés után pedig masszírozzuk be magunkat feszesítő zselével, és mozogjunk 30 percet.

Miért olcsóbb egy saját otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket venni?

Számoljuk csak össze, mennyit költöttünk eddig minden nyáron fogyasztószerekre, testkezelésekre, narancsbőr elleni krémekre!

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék vásárlása gyorsan megtérülő, egyszeri befektetés. Ha kozmetikában veszünk ultrahangos zsírbontó bérletet, az nagyságrendileg hasonló összeg, viszont csak egyetlen testrészünkre vonatkozik, így, ha több testrészünk problémás, az több bérlet megvételét teszi szükségessé! Saját ultrahangos zsírbontó géppel viszont az összes problémás testrészünket kezelhetjük, egészen addig, míg az eredménnyel elégedettek nem leszünk. Ráadásul, ha többen veszünk meg közösen egy gépet, csak az eredeti összeg töredékét kell rászánnunk!

További információt olvashatsz a Forever Slim PRO kavitációs zsírbontó készülékről a SzépítőGépek.hu weboldalon vagy látogass el a Forever Slim PRO kavitációs zsírbontó készülék termékoldalára!

Réti Petra