Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Csodálatos grapefruitmag

A mai rohanó világban sajnos az emberek megfeledkeznek az egészséges életmód fontosságáról. Ebben sok tényező játszik szerepet.

Munkahelyi, lakóhelyi és a családi, stresszes környezet az egyik oldalon, az örökölt tulajdonságok a másik oldalon. Nem minden tényezőn tudunk változtatni, de amire lehetőségünk adódik, azon minden erőnkkel változtatnunk kell! Az ember és környezete sajnos csak nehezen változtatható meg. A megszokás nagyúr, mely beköltözött életünkbe.

Egy egészséges lélek, egy egészséges testben! Ha szervezetünk hosszan stressznek, helytelen táplálkozásnak van kitéve, az sajnos az immunrendszerünkre is negatívan hat. Az életvitelünket és a táplálkozásunkat kell először megváltoztatni, mert ezek nagyon fontos tényezők az egészségünkre tekintve.

A mai táplálékláncunkra tekintve, e teljesítményre épülő világban, sokszor nincs időnk, se lehetőségünk, és kedvünk arra, hogy régi háziasszony módjára készítsük el táplálékunkat. Ezt a élelmiszergyártó ipar gyorsan felismerte.

A választék ma már szinte minden féle: előételtől az utóételig, a zacskós levestől, a sütiig megtalálható a polcokon. Áttértünk nagy százalékban e rohanó világ étkezési rendjére, amely számtalan tartósítószert, és szervezetünknek nehezen feldolgozható, sőt olykor feldolgozhatatlan, sok és káros mellékadalékot tartalmazó étrend.

Mindezek összesítve a stressz, a helytelen és egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód mind, mind, folyamatosan gyengítik a legfontosabbat, az immunrendszerünket. Észre sem vesszük, hogy ezzel az életmóddal, rengeteg megbetegedésnek nyújtunk életteret, amelyek immunrendszerünk legyengülésének következtében, alattomos úton támadják meg szervezetünket.

Sok betegségnek, egy egyszerű immunlegyengülés a kezdete. Szervezetünk nap, mint nap több száz vírusos, bakteriális, és fungális támadásnak van kitéve. Ha szervezetünk védelmi rendszere csődöt mond, annak akár daganatos elváltozás is lehet a kimenetele.

Aggasztó  tények

Az Európai Unió, 37/2004 (VI.26.) ESzCsM rendelete az étrend-kiegészítőkre vonatkozó törvényrendelet kimondja azt a tényt, amelyben egy étrend-kiegészítő nem sugallhatja azt, hogy gyógyító hatással rendelkezik.

Az étrend-kiegészítőket ezáltal már nem kell, az alapanyagok minőségére, sem az összetevők valós összetételére bevizsgálni. Az étrend-kiegészítők ma már nem bevizsgáltak, hanem csak regisztráltak, senkit nem érdekel, a regisztráláshoz beadott adatok valódisága és minősége. Ettől a pillanattól kezdve, sajnos a szakemberek szerint is “sok hulladék” árasztotta el a piacot.

Alkohollal, vízzel, glicerinnel, szaharinnal és aromával pancsolt, a valóságtól távol álló szereket dobnak piacra, a nagy haszon érdekében.  Sok szer sajnos káros, nem feltüntetett összetevőkkel van kiegészítve, vagy semmilyen hatással nem rendelkeznek, de a legrosszabb esetben nagy károkat okoznak az egészségünkre nézve.  Így a palackba zárt hegyi levegő, és a vásárló hite is elég ahhoz, hogy sok pénzért jobban érezze magát!

A mai, rohanó világ problémái:

A szerkesztő kedvence: Grape Vital Grapefruit Mag-Kivonat

Hatása és szélessávú alkalmazási köre egyedi a világon és a természettudományban.

A koncentrátum a grapefruitmagból kivonva, nem csak vírusokat és baktériumokat semmisíti meg, hanem élesztő, és különböző gombacsoportokat, és a parazitákat is.

A hatása lefedi az antibiotika területét (antibakteriális), antifungál (gomba ellenes), antiviral (vírus ellenes) és antiparasitic (megsemmisítője különböző egysejtű parazitáknak) mindent összevonva, ezek ebben az egy növényileg előállított anyagban találhatóak meg!

Továbbá a felnőtt őssejtek képződését a csontvelőben, és s sejtregenerálást elősegítő funkciók alkalmazása területén, is egyre több sikert tudhat magáénak.

A grapefruitmag és a grapefruithéj gyógyító összetevői

A gyümölcs kesernyés ízét a Naringin-Glikozidnak köszönheti. Igen gazdag és vitamindús C- és B1- vitaminokban. A grapefruit szinte minden alkotó elemét fel lehet használni.

Minden részében különböző hatóanyagok találhatók. Ezek a Polifenol csoportok, a Bioflavonoidok, a Flavonoidok (P-vitaminok régi elnevezése), olajok és proteinok.

A grapefruit gyümölcs héjában találhatóak:

Az olajtartalom fajtától függően 20 % - 25 % lehet. A tudomány ma már ezeket az összetevőket, mint antidepresszánst ismerte el.

Javítja és frissíti a vérkeringést. Kifejezetten az is elismert, hogy a köztiagyra (tahlamus) stimulálóan hat. Ezáltal az egész testünkben aktiválják a kémiai folyamatokat. Egyszóval jó hatással van a kedélyre és az érzéki szerveinkre, és növeli az életkedvet.

Ma már azt is tudjuk, hogy a grapefruit gyümölcs rostjaiban és héjában található anyagok antiszeptikus hatással vannak szervezetünkre. Ma már az aromaterápiában is egyre kedveltebbé vált az elért eredmények által.

Hasznát veszik például fogyókúrázók, kiegészítőként ugyanis felgyorsítja, hatásosabbá teszi a felesleges kilókkal való küzdelmet. Egy fontos tulajdonsága még, hogy víztelenítő hatással rendelkezik. Másrészt képes a zsírok, az állati zsírok lebontására, ily módon koleszterinszintre is kedvező befolyással bír.

A máj megtisztításával a káliumban dús gyümölcs a vérünket is megszabadítja a lerakódástól. A savas vért lúgosabbá teszi, így az egész szervezet a gyógyulás útjára lép. A citrancs hat a szív működésére, a vérnyomás csökkentésében is szerepet játszik.

A grapefruit bioflavon tartalmú, hesperidint és rutént is tartalmaz. Ezek az anyagok közvetlenül a sárga héja alatt vannak, a fehér részben, és elősegítik a kapilláris erek regenerálódását. Az erek a károsodása, eldugulása először a veséken érezteti hatását, ezért a gyümölcs rendszeres fogyasztása a vesékre és a húgy utakra is jó hatással van.

Ha tisztítókúránk alkalmával grapefruitot is fogyasztunk, igyuk a gyümölcs levét. A grapefruit, mint C-vitamin forrás is nagyon fontos.

Tartsuk mindig szem előtt, hogy testünk mindenért, amit teszünk, és ahogy kezeljük, benyújtja a számlát!
 
Elszámol velünk, és végül nem értjük, miért lettünk betegek, hisz mindent (sajnos a jóból is megárt a sok) megtettünk érte.
  Megnézem a terméket>>
 
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
 
További kérdésével, észrevételével forduljon a Szakértő rovatunkban Dr. Csabai Zsolthoz a Grape Vital Grapefruit csepp feltalálójához. 

Kapcsolódó termékek


» Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag Kivonat (30 ml) - folyékony csepp
» Dr Csabai Grape Vital Power Kids - grapefruitmag tabletta gyerekeknek (60 db)
» Dr Csabai Grape Vital Grapefruit mag Power XXL kapszula (90 db)
» Dr Csabai Grape Vital Grapefruit mag Immun kapszula (90 db)
» Influenza elleni csomag: N0630 Kid C vitamin 500mg narancs ízű rágótabletta (100 db) + Power Kids grapefruitmag tabletta gyerekeknek (60 db)
» Influenza csomag: Fitline joghurtpor (60 napi) + Grape Vital Grapefruitmag Power XXL kapszula (90 db)
» Influenza csomag: HIGHLAND Bioflora (90db) + Dr Csabai Grapefruitmag Kivonat (30ml)
» Influenza csomag: HIGHLAND Bioflora (90db) + Dr Csabai Grapefruitmag XXL kapszula (90 db)
» Influenza csomag: Now Probiotic 10-25 kapszula(50 db) + Dr Csabai Grapefruitmag Kivonat (30 ml)
» Influenza csomag: Berry Dophilus (60db) + Dr Csabai Kids grapefruitmag tabletta gyerekeknek (60db)
» Immunerősítő csomag: Berry Dophilus(60 db)+Dr Csabai Kids grapefruitmag tabletta gyerekeknek(60db)
» Probiotikus csomag: NOW Berry Dophilus (60db)+Dr Csabai Kids grapefruitmag tabletta gyerekek (60db)
» Intim csomag: HIGHLAND Bioflora (90db) + Dr Csabai Grapefruitmag Kivonat (30 ml)
» Intim csomag: NOW Probiotic 10 kapszula (50db) + Dr Csabai Grapefruitmag Kivonat (30ml)
» Influenza elleni csomag: GRAPEVITAL Grapefruitmag kivonat (30 ml) + HIGHLAND Esterifield C (100 db)
» Allergia csomag: HIGHLAND Quercetin (90 db) + GRAPEVITAL Grapefruitmag Kivonat (30 ml)