Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Drasztikus diéták vs. kavitációs zsírbontás – melyiket válasszuk?

Lássuk be, hízni sokkal könnyebb, mint fogyni. Sokan az életmódváltással próbálkoznak, a türelmetlenebbek pedig drasztikus diétákba fognak. Azonban ezeken kívül is van egy sokkal járhatóbb út.

A fogyás szinte minden nő egyik legnagyobb vágya, hiszen a tévéből, magazinokból, plakátokról gyönyörű modellek, színésznők, énekesnők néznek vissza ránk, és annyira sugárzóan szeretnénk kinézni, akárcsak ők. Ennek azonban nagy ára van!

Sokkoló sztárdiéták – mindent az álomalakért?

Először is szeretnénk leszögezni, hogy ezeket a sztárdiétákat elrettentő példáknak hoztuk, tehát senki ne próbálja ki otthon őket! A hírességek egy-egy filmszerep, vagy fotózás kedvéért vállalják be ezeket a drasztikus módszereket, sok esetben dietetikusok és orvosok figyelik őket – bár a diétáik így sem nevezhetők egészségesnek.

Natalie Portman például a Fekete Hattyú főszerepe kedvéért egy éven át csak répát és mandulát evett, és 10 kilót le is adott az amúgy sem testes színésznő. Anne Hathaway is hasonló módszerekkel próbálkozott, hosszú hónapokig napi 500 kalórián élt, amit azt jelenti, hogy csak zabkását, hummuszt és retket evett.

Nicole Kidman az álomalak elérése érdekében hetekig napi 4 db főtt tojáson élt, Reese Witherspoon pedig a Hollywoodban nagyon népszerű bébiétel mellett tette le a voksát, tehát pürés ételeket evett egész nap.

Álomalak ide vagy oda, ezek a módszerek bár lehet, hogy gyorsak, az egészségre nincsenek jó hatással, ráadásul nem lehet őket huzamosabb ideig tartani, tehát a visszahízás esélye is megnő. Megéri mindez, ha van egy lassabb, de hatékonyabb módszer a zsírpárnák ellen?

Kavitációs zsírbontó: fogyás önsanyargatás nélkül!

Láthatjuk tehát, hogy a drasztikus diétákkal nemcsak az a baj, hogy egészségtelenek, hanem sok lemondással járnak és nem is tartósak. Szerencsére a kavitációs zsírbontás nem ilyen.

A kavitációs zsírbontó készülék nemcsak a megdagadt zsírsejtek méretét csökkenti, hanem természetes anyagcsere folyamatok segítségével el is távolítja azokat, így nem kell a visszahízástól tartani. Használata nem jár fájdalommal, nem kell diétázni mellette és a rendszeres testmozgás sem feltétele a látványos eredménynek.

Kavitációs zsírbontó: hol, mikor, mennyiért?

Ha valaki a kavitációs zsírbontás mellett dönt a sokkoló diéták helyett, az egy szépségszalonban elvégeztetheti a kezelést. Pár dolgot azonban jobb, ha mindenki észben tart, ha szalonkezelést választ:

ˇ         a kavitációs zsírbontó kezelések árai szalononként nagyon változóak lehetnek, egy alkalomért 7000 Ft-19.000 Ft közötti összegeet is elkérhetnek, egy 10 kezeléses kúra pedig akár 171.000 Ft is lehet.

ˇ         A szalonokba időpontot kell foglalni, ehhez kell igazítani a napot, ha elcsúszik a szakember, akkor még várni is kell – ami lássuk be, kevesek életébe fér bele.

ˇ         Idegenek előtt kell levetkőzni, ami sokaknak kellemetlen lehet.

ˇ         Gyakran nem csinálnak végig egy 45 perces kezelést, hanem 20-25 percért kell fizetnie a vendégnek

Kavitációs zsírbontás otthon

Szerencsére ma már nem kell szalonba látogatni ahhoz, hogy kavitációs zsírbontással formáljuk alakunkat: a Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gép azonos frekvencián működik, mint a szalongépek (40.000 Hz), nagy előnye viszont, hogy a készüléket csak egyszer kell megvenni és nem kell minden kezelésért külön fizetni. A kavitációs zsírbontó kezelést akkor végezhetjük, amikor akarjuk, otthon, diszkréten, tévénézés vagy olvasás közben szabadulhatunk meg a fölös centiktől.

Éhezés és szenvedés, vagy tartós és kényelmes fogyás, alakformálás? Ön melyiket választja?

Ha többet szeretne tudni a ForeverSlim készülékről, további információ a SzepitoGepek.hu weboldalon! >>>

Simon Dorina