Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Jojó nélküli fogyás. Létezik?

A szó, amitől minden nő gyomra összerándul: bikini. És ez minden évben így van. Sajnos a kor előrehaladtával egyre valószínűbb, hogy testünk bizonyos részein zsírpárnák jelennek meg. Brr! De ami még ennél is rosszabb: sokszor diéta és zsírégető edzés ellenére sem tűnnek el ezek a makacs zsírpárnák.

Diéta, zsírégető edzés – nem mindig elég

A diétával az a baj, hogy nem célzott, azaz nemcsak a problémás zsírpárnákat csökkenti (combon, hason, fenéken, karon), hanem sűrűn előfordul, hogy a diétázás miatt mellből fogyunk és az arcbőrünk is megereszkedik, aminek annyira nem tudunk örülni… Arról nem beszélve, hogy a legmakacsabb zsírpárnák néha a rendszeres és kitartó edzésnek is ellenállnak, gondoljunk csak a derékon megbújó párnácskákra vagy a térdnél kitüremkedő husikra. Ráadásul egy bizonyos kor fölött már nem is annyira esik jól a nagyon intenzív edzés.

Jojó-effektus, nem éppen a nők kedvence

Ha ez mind nem lenne elég, még a fránya jojó-effektus is megkeseríti az életünket. A jojó-effektus azt jelenti, hogy a diétával, fogyókúrával és/vagy sportolással nagy nehezen megszabadult fölösleg hamar visszakúszhat ránk, hogyha már nem figyelünk oda az étkezésünkre és/vagy nem megyünk el mozogni. Ez azért van, mert a diétával, fogyókúrával és/vagy sportolással összezsugorított zsírsejtek képesek ismét megdagadni, ráadásul sokszor még nagyobb méretűre dagadnak, mint amilyenek voltak, így lehetséges, hogy kínkeservesen leadtunk 5 kilót, amiből végül visszajött 10…

Tegye a szívére a kezét!

A fent említett megpróbáltatások és nehézségek átélése után Önnek is tele van a hócipője az alakformálással és kényelmesen szeretne fogyni? Szerencsére van egy jó hírünk: manapság már van egy olyan módszer, amivel úgy karcsúsodhat, hogy közben nem kell éheznie vagy izzadnia. Ez a kavitációs zsírbontó technológia, ami biztosítja az eredményes fogyást, méghozzá jojó-effektus nélkül! 

Próbálja ki a Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gépet!

 • célzott fogyás és narancsbőr-kezelés
 • tartós hatás
 • otthoni kényelmes és diszkrét használat
 • egyszeri befektetés, költséghatékony megoldás
 • ingyenes házhozszállítás
 • 1 év garancia

Bővebb infó a Forever Slimről itt! >>>

Miért tartós a kavitációs zsírbontás?

Kevesen tudják, hogy a zsírsejtek száma életünk során adott, de térfogatuk porszem nagyságúról képes akár babszem nagyságúra is megdagadni, ha nem megfelelően étkezünk és nem mozgunk eleget. A hagyományos alakformáló módszerek (diéta, sport) nem a zsírsejtek számát csökkentik, hanem csak a térfogatukat változtatják, éppen ezért, ha nem diétázunk/edzünk folyamatosan, akkor felüti a fejét az ádáz jojó-effektus. Tehát a hatékony és jojó-effektus nélküli, tartós fogyás csak a zsírsejtek számának csökkentésével érhető el. A kavitációs zsírbontás pont erre képes: lényege, hogy a kibocsájtott ultrahangrezgés lebontja a zsírsejteket, amik helyett nem keletkeznek újabbak, ezért a jojó-effektus kizárt! A kavitációs zsírbontás további óriási előnye, hogy célzottan csak a problémás területről tünteti el a zsírt (comb, has, fenék, kar). 

Kavitációs zsírbontás otthon

Nem talál helyet a naptárjában, amikor eljutna egy kozmetikai szalonba vagy sajnálja a pénzt az alakformáló kezelésekre? Semmi gond! Létezik ma már otthoni kavitációs zsírbontó készülék is, aminek segítségével saját lakásunk kényelmében fogyhatunk. Egy saját készülék költséghatékony, hiszen a megvásárolt gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk, ráadásul diszkrét is, ugyanis a kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.

A Forever Slim olcsó, diszkrét és kényelmes

Hiszen:

Heti 45 perc az álomalakért

Mint más alakformáló kezeléseket, úgy a kavitációs zsírbontást is kúraszerűen ajánlott végezni. A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép esetén a kúrát saját időbeosztásunkra és igényeinkre szabva végezhetjük, mindössze 3 főszabályra kell figyelnünk.

 • A kezelések alkalmanként legfeljebb 45 percesek legyenek!
 • Két zsírbontás között tartsunk legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
 • A kezelések utáni napokban igyunk minél több (3-4 liter) vizet!
 • Ha a fentieket betartjuk, biztosan elegendő időt és folyadékot biztosítunk szervezetünknek a lebontott zsír és salakanyagok kiürüléséhez! A méregtelenítés gyorsítására persze további praktikák is léteznek, ilyen például a terület masszírozása, a keringés fokozása, a szaunázás, a mozgás és salaktalanító teák fogyasztása is.

  Bővebb infó a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépről itt! >>>

  Kató Iringó