Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

SAFE LASER lágylézer: multifunkcionális segítség a család összes tagjánal

A gyereknek folyik az orra. Apának cseng a füle. Anya fogfájással küzd. Nagyi pedig lumbágótól szenved. Akkor itt az ideje, hogy körükben köszöntsük a család 5. tagját, az otthoni lágylézer készüléket, ami a fenti problémákra kitűnő ellenszer.

Hogyan gyógyít a lágylézer?

A modern lágylézer (szoftlézer) technológia vörös fénnyel működik, aminek ereje az ún. biostimulatív hatásban rejlik. Ez azt jelenti, hogy a kezelt felületen meginduló szöveti gyógyulási folyamatok a fény hatására intenzívebben zajlanak le, ezáltal a gyógyulás felgyorsul.

A Safe Laser lágylézer készülék magyar kutatók világszabadalma

Dr. Mester Endre és Dr. Rózsa Károly az alacsony teljesítményt kibocsájtó lézer esetleges “káros” mellékhatásait kutatták, amikor kísérleteik során rájöttek arra, hogy az alacsony teljesítményű lézer az élő szervezetekben biostimulációt okoz.

A 660 nm‐es vörös fény képes behatolni a test mélyebb szöveteibe, így rengeteg jótékony hatása van a kezelt területre:

A lágylézer módszere minden olyan probléma esetén bevethető, mint a polarizált fényterápiás eszközök (pl. Bioptron lámpa), azzal a különbséggel, hogy az említett polarizált fényhez képest többszörös hatásfokkal bír.

Hogyan érhető el számomra a lágylézer terápia?

Az eddig csak orvosok által alkalmazott lágylézer terápia szerencsére ma már mindenki számára elérhetővé vált az otthoni készülék révén! Egy zseblámpa méretű, hordozható, tölthető elemes készülék rendkívül hasznos segítség az egész családnak: probléma esetén bárki használhatja megkötések nélkül, gyorsan, célzottan, fájdalommentesen.

Miért érdemes otthoni lágylézer készüléket választani?

 

 

Tapasztalatok az otthoni lágylézerrel:

,,A hüvelykujj - körfűrész csatából sajnos a körfűrész került ki győztesen. Csontig körbevágta az ujjam... Ügyesen körbe varrták, hogy ne veszítsem el... Már a kötésen keresztül elkezdtem világítani a Safe Laser 150-nel, kezdetben naponta 2x. A fájdalmat hatékonyan csökkentette a lézer, és kb. 1,5 hónap után már annyit javult az ujjam, hogy a sebész nem hitt a szemének…" (Zsolt)

„15 éve műtötték a fülemet. Azóta folyamatos fülgyulladással küzdök. Havonta 2-3x mentem orvoshoz az elviselhetetlen fájdalom miatt. 1 éve használom a Safe Laser berendezést, naponta mindkét hallójáratomat világítom 5-5 percig. A lézeres kezelés óta teljesen panaszmentes vagyok.” (Mária)

Kató Iringó