Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

3DEEPŸ rádiófrekvenciás bőrfiatalító technológia

A világon nők milliói keresik az olyan termékeket, amivel ápolhatják arcukat és/vagy mérsékelhetik az öregedés fel-felbukkanó jeleit. 

Ránctalanítás, bőrfeszesítés, bőrfiatalítás, de hogyan?

Ám azt kevesen tudják, hogyha valódi bőrfiatalító, ránctalanító eredményre vágynak, ahhoz olyan rendszer kell, ami ténylegesen lejut a bőr mélyebb rétegeibe. Ilyen a rádiófrekvenciás technológia, ami belülről fiatalítja a bőr szerkezetét, nem csak felületesen hidratál, mint a többi ránctalanítónak titulált, ideiglenes módszer.

Ahogy egyre öregszünk, a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős kollagén és elasztinrostok sajnos megnyúlnak, és egyre kevesebb termelődik belőlük, emiatt kezd ráncossá és megereszkedetté válni a bőr. A 3DEEP hexapoláris rádiófrekvenciás ránctalanító technológia hőenergiája lejut a bőr mély rétegeibe, ott megerősíti a meglévő kollagén rostokat, valamint beindítja újabb kollagén és elasztin rostok termelését is – így biztosítja a bőrfiatalító eredményt.

 

A 3DEEP® rádiófrekvenciás ránctalanító technológia

Az izraeli EndyMed Medical által kifejlesztett 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás ránctalanító technológia 3 elektródapárt = 6 elektródát alkalmaz. A 3DEEP® rádiófrekvenciás kezelés során a hő hatására a bőr irharétege felmelegszik, a kollagénrostok „összerántódnak”, így jön létre a bőrfeszesítő hatás. A kúraszerű alkalmazás révén pedig felserken a kollagéntermelés, beindul a természetes bőrmegújuló folyamat.

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülékről bővebb információt a Newa.hu-n talál! >>>

Kató Iringó