Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Tippek ultrahangos zsírbontó kúrához

Tippek ultrahangos zsírbontó kúrához

Az ultrahangos zsírbontással olyan problémákat is meg lehet oldani, melyekkel már évek óta küzdünk. Ilyen a kritikus helyeken lerakódott makacs zsírpárnák vagy a narancsbőr kérdése, melyek ellen a diéta vagy az edzések sem hoztak kielégítő eredményt. De mivel az ultrahangos zsírbontás képes végleg csökkenteni a zsírsejtek számát az adott területen, megoldást nyújthat ezekre a kellemetlen szépséghibákra is. Az ultrahangos zsírbontás esetén egy-egy kritikus testrészre legalább 8-10 ultrahangos zsírbontó kezelést szánjunk. Csak akkor érdemes egy következő testrészre váltani, ha a kezelt terület esztétikai megjelenésével már elégedettek vagyunk.

Persze, kell némi türelem az eredmény eléréséhez, a tartós karcsúsodáshoz, és az is nagyon fontos, hogy a kúra ideje alatt mindenképpen aktívan segítsük a szervezetünket a méregtelenítésben! Tűzzünk ki megvalósítható célokat magunk elé, és minden nap tudatosan tegyünk is az eredmény eléréséért!

Otthoni ultrahangos zsírbontás a Forever Slimmel

Ma már otthon is el lehet végezni az ultrahangos zsírbontó kezeléseket, csak egy saját Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék kell hozzá.

 

A Forever Slimmel végzett zsírbontás nem igényel szakértelmet, de fontos, hogy néhány életmód tanácsot tartsunk be az ultrahangos zsírbontó kúra folyamán!

 

Mit tegyünk az ultrahangos zsírbontás után?

Masszázs: a kezelés után végezzünk masszázst a kezelt területen a Forever Slim 2in1 zsírbontást kiegészítő, feszesítő géllel! Akár a kezelés utolsó perceiben akár össze is keverhetjük az ultrahangos zsírbontó gélt a 2in1 géllel, hiszen az ultrahang képes mélyebbre bevinni a hatóanyagokat.

Sport: a kezelés után 30 percig aktívan mozogjunk! Ez lehet például futás, biciklizés, úszás, torna, zumba, tánc, de még gyors séta is. A rendszeres sport fokozza az anyagcserét, ilyen módon segít kiüríteni a salakanyagokat. 

Életmód tanácsok az ultrahangos zsírbontó kúra során

Napi 3 l folyadék: a bőséges folyadékfogyasztás segíti a zsírok és salakanyagok tökéletes kiürítését. Napi 3 l csapvizet, lúgos vizet, ízesítetlen gyógyteát vagy gyümölcsteát érdemes fogyasztanunk a kúra időszakában. A salakanyagok a vizelettel tudnak távozni a szervezetünkből.

Szauna, infraszauna: a salakanyagok intenzívebb kiválasztásához a szauna és infraszauna használata is hozzájárul.

Az infraszauna kevésbé terheli meg a szervezetet, mivel hőfoka – a hagyományos szaunáéval szemben – csupán 40-60 °C.

Külön érdekesség, hogy méregtelenítő hatása ezzel szemben viszont klasszisokkal nagyobb.

Szénhidrátszegény diéta: a cukros ételek (üdítők, édességek, félkész szószok), a fehér lisztes termékek (tészták, péksütemények) arányát mindenképpen csökkentsük táplálkozásunkban! Együnk rengeteg friss zöldséget, és próbáljunk ki sokféle, kevert zöldséglevet! Szokjunk le a leves- és pudingporokról, a gyorséttermekről, a félkész ételekről, hiszen ezek olyan „üres” kalóriák, melyeknek nincs tápértékük, viszont a felesleges cukrot a szervezetünk zsírrá alakítja.

Réti Petra