Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Ultrahangos zsírbontás: célzott fogyás

Sokan tapasztalják, hogy normál BMI-index, átlagos testsúly esetén is szükségük lenne arra, hogy bizonyos területekről fogyni tudjanak anélkül, hogy máshonnan is leadjanak.

Hiába van valakinek ugyanis ideális testsúlya, ha makacs zsírpárnák terpeszkednek a combján, vagy ha ún. kapaszkodóháj vagy úszógumi van a csípőjén. Más a lötyögős fenekével vagy vastag felkarjával elégedetlen. Mindezek a problémák bárkivel előfordulhatnak normál BMI-index mellett is.

Szeretnénk néhány olyan példával illusztrálni az alábbiakat, melyekkel az elmúlt időszakban konkrétan szembesültünk. Olyan Forever Slim vásárlók ők, akiken minimális volt a felesleg, mégsem voltak elégedettek az alakjukkal:

Kattintson ide, és olvassa el vásárlóink tapasztalatit

Miért nem segít a fogyókúra?

A fogyókúra nem alakformálás, nem lehet célzottan fogyni vele, így normál testsúly esetén többet árt, mint használ.

Senki nem akar ráncos arcot, lapos mellet, pedig könnyen megtörténhet, hogyha valaki a normál testsúlya alá fogy, szarkalábak jelennek meg a szeme körül, beesetté válik az arca, csontos lesz a dekoltázsa, a melle pedig teljesen összemegy, elvesztve tartását, feszességét.

Nem véletlen, hány modell csináltatja meg a mellét radikális fogyás után! Ráadásul a különféle villámdiétáknak nagyon súlyos egészségügyi kockázatai is lehetnek.

Helyi zsírbontás ultrahangos zsírbontással

Ultrahangos zsírbontással ellenben nem fog mindenhonnan fogyni, hanem kedve szerint, teljesen átformálhatja alakját! A módszer képes arra, hogy végleg csökkentse a zsírsejtek számát azokon a problémás területeken, melyeket ultrahangos készülékkel kezel, miközben minden más terület változatlan marad.

Ultrahangos zsírbontással garantáltan csak a kezelt, problémás területről fog fogyni, mert a módszer célzottan, közvetlenül a kezelt területen (pl. fenék, pocak, lovaglónadrág-szindróma, úszógumi, lötyögő felkar) bontja le a makacs zsírpárnákat!

Az ultrahangos zsírbontás mértéke, tempója változó

Az ultrahangos zsírbontás eredményének már az első kezelés után örülhet: a kezelt felület simább, rugalmasabb, feszesebb lesz, a narancsbőr látványosan csökken, majd eltűnik. De a változás mértéke és tempója egyénfüggő, mert genetikától, kötőszöveti állománytól is függ. Kilóban nem feltétlenül lesz komolyabb változás, de cm-ben igen, amit a ruháin fog először észlelni. Egy ultrahangos zsírbontó kúra (10-12 alkalom) után 1-2 ruhaméret változással biztosan lehet számolni.

Otthoni ultrahangos zsírbontó készülék, a Forever Slim

Sokáig az ultrahangos zsírbontás csak fogyasztó-szalonokban, kozmetikákban volt hozzáférhető, de ma már az ultrahangos zsírbontó kezeléseket otthoni is el lehet végezni a Forever Slim ultrahangos zsírbontó géppel. Így egyszeri befektetéssel oldhat meg végre olyan esztétikai problémákat, melyek talán már hosszú évek óta zavarták.

További információ a ZsirStop.hu vagy a SzepitoGepek.hu weboldalon!

Réti Petra