Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Kavitációs, ultrahangos zsírbontás a has és a narancsbőr ellen

A narancsbőr olyan probléma, mely kisebb-nagyobb mértékben minden nőt érint. Mindannyian tudjuk, hogy ha a narancsbőr felbukkan a fenekünkön, a combunkon vagy a lábunkon, gyakran még a diéta és rendszeres edzés sem segít. Az igazi probléma az a narancsbőrrel, hogy tulajdonképpen nem „normál” zsírról van szó, mint a test többi részén, hanem a bőr kötőszöveteiben megrekedt zsírról. Erre bizonyíték az is, hogy még karcsú, vagy kifejezetten vékony hölgyeknek is van narancsbőrük. Ráadásul a narancsbőrt folyamatosan kontroll alatt kell tartani, mivel, ha egyszer eltávolítjuk, de utána nem figyelünk az étkezésre, és nem végzünk rendszeres testmozgást, újra megjelenik.

Hogyan működik az ultrahangos kavitáció?

Számos módszer van a lokalizált zsírbontásra és a narancsbőr legyőzésére, melyek közül néhány hatásos, néhány nem. Az egyik legújabb módszer az esztétikai ultrahangos kavitáció, ami rendkívül hatásosnak bizonyult a narancsbőr ellen és a célzott fogyasztásban is. A módszer lényege, hogy a kötőszövetben megrekedt zsírsejteket a kavitációs technika cseppfolyósítja. A zsírsejtek cseppfolyós állapotban a nyirokkeringésbe kerülve a vizelettel együtt tudnak távozni a szervezetből. Az esztétikai ultrahangos kavitációs eljárás kizárólag a zsírsejtekre korlátozódik, nem károsít semmilyen más szövetet vagy szervet, ezzel téve teljesen biztonságossá a folyamatot. Viszont ez egy méregtelenítő folyamat, ezért a napi 3 liternyi folyadékfogyasztásra és a tudatos táplálkozásra oda kell figyelni. 

 

Célzott zsírbontás és narancsbőr elleni kavitációs kezelés

A hatásos narancsbőr elleni vagy lokalizált zsírbontó ultrahangos kezelés 8-12 alkalomból áll. A szépségiparban használt kavitáció egyik nagy előnye, hogy az alacsony frekvenciájú (40 kHz) ultrahangot kibocsátó fej kifejezetten a problémás területre irányítható, így pontosan ott hat, ahol szeretné, elkerülve ezzel azokat a területeket, ahol a kezelés nem indokolt. Tehát, ha a hasát szeretné fogyasztani, akkor célzottan tudja ezt megtenni. Nem kell attól tartania, mint egy drasztikusabb fogyókúra esetén, hogy csökken a mellmérete, vagy nyúzott lesz az arca, hiszen a kezelés ezeket a területet nem érinti. Emiatt a kavitációs módszer nagyszerű szövetségese azoknak is, akiknek nincs különösebb problémájuk a testsúlyukkal, viszont szeretnék formálni a testüket, illetve csökkenteni a narancsbőrt.  Az eljárás szinte az első alkalom után kifejti hatását, és szemmel látható változást eredményez.

Nők tapasztalatai az ultrahangos kavitációval kapcsolatban

„Nem gondoltam, hogy napi 20 perces masszázzsal centikben mérhető eredményt lehet elérni. A Forever Slim készüléket a férjemtől kaptam ajándékba, azóta mindketten használjuk, és nagyon elégedettek vagyunk vele. 2 ruhaméretet fogytam, nincs több úszógumim, narancsbőröm, senki nem hiszi el, hogy 3 gyermek édesanyja vagyok!”

Kiss Dorka, Székesfehérvár

„Nem vagyok, és soha nem is voltam molett típus, viszont a hasamon mindig volt egy kis zsírpárna, amit sehogy nem tudtam ledolgozni. Sem a futás, sem az úszás, sem a hosszú séták, sem a felülések, sem a hasprés nem segített. A Forever Slim használatával sikerült megszabadulnom a pocakomtól, és ezt az új állapotot meg is tudom tartani. Nincs többé kellemetlen pocak, hála ennek a lokalizált fogyasztó módszernek! El sem hiszem, hogy megúsztam plasztikai sebészet nélkül! Ráadásul a Forever Slimnek hihetetlenül egyszerű a használata, és semmiféle fájdalommal nem jár. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, megérte az árát, többszörösen megtérült azóta ez az összeg, egy fogyasztószalonban már a többszörösét kifizettem volna!

Gábor Józsefné, Szeged

 

A pocakom tinédzser korom óta problémát jelentett számomra. Mérföldeket futottam le, és hihetetlen mennyiségű hasizom gyakorlatot csináltam meg, de a fölösleg nem mozdult. Utáltam! A Forever Slim használatával végre megszabadultam tőle, és nem is tartott sokáig, mivel csupán néhány alkalomra volt szükségem, hogy beinduljon a folyamat, és néhány hétre, hogy az eredmény láthatóvá váljon. Remélem, mások tanulnak a hibáimból és makacsságomból, és nem pazarolnak éveket hatástalan és drága módszerekre.

Kelemenné Vértes Mária, Budapest

Férfiak tapasztalatai az ultrahangos zsírbontással kapcsolatban

„A munkám miatt jól kell kinéznem, és az úszógumim nem igazán passzolt az öltönyeimhez. Az állandó üzleti utak és a szoros napirendem lehetetlenné tették a rendszeres edzést. Amikor a feleségem megvásárolta a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket, először csak annak örültem, hogy csinosabb lett, mint valaha! Eltűntek a zsírpárnák a dereka körül, a megfelelő helyeken pedig megmaradtak a domborulatai. Az az igazság, hogy erre vérszemet kaptam, és én is kipróbáltam a Forever Slim gépet a hasamon. És most, egészen elképesztő módon, 54 évesen végre megmutathatom a hasizmaimat!”

Kovács Krisztián, Budapest

„Végre megszabadultam a bosszantó sörhasamtól, ami ellen hosszú éveken át hiába harcoltam! A Forever Slim készülék használata egyszerű, kényelmes, és nincs káros mellékhatása. 8-9 hét használat után 7 és fél cm-rel csökkent a derekam kerülete! Lassan kezdenek látszani az izmok is a hasamon, sokkal szálkásabb lettem, jobban nézek ki, és egészségesebbnek érzem magam. És ami a legjobb az egészben, hogy a barátaim többé nem süthetik el azt  rossz poént, hogy mikorra várom a babát.”

Gémesi Imre, Pécs

 

Réti Petra

Kapcsolódó cikkek


» Karcsúsodjon a Forever Slimmel!