Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Ajándékötletek nőknek

 
Férfiolvasóink örömére összeállítottunk egy karácsonyi ajándéklistát, amelyből kedvükre válogathatnak a szeretett nőknek: kedvesüknek, kislányuknak, édesanyjuknak.

A férfiak többsége teljesen elveszve bolyong az üzletekben karácsonykor. Más esetben már időben átpasszolja az ajándékvásárlás terhét feleségére. Ez nem kell, hogy így legyen! Tippjeinkkel nem lőhet mellé!

Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr elleni készülék

Eláruljuk, hogy mi az az ajándék, ami szinte minden nőt felvillanyoz! A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr elleni készülék olyan ajándék, aminek 18 és 70 között mindenki örül! A narancsbőr ugyanis makacsul ragaszkodik gazdájához, és sem tornával, sem diétával nem tüntethető el! A Forever Slim készülékben viszont az a forradalmi, hogy képes a problémás területen tartósan csökkenteni a zsírsejtek számát. Nincs jo-jó effektus, csak narancsbőrmentes, sima, feszes bőr!

A nőket teljesen elkápráztatja az a lehetőség, hogy titokban, otthon, kényelmesen szabadulhatnak meg a bőrüket elcsúfító narancsbőrtől. Az elfoglalt nők a Forever Slim kezeléseket a saját időbeosztásába illeszthetik, nem kell többet drága és időigényes szalonkezelésekre járniuk, pénzt és időt spórolva meg ezzel.   

Kattintson ide, lepje meg Forever Slim készülékkel kedvesét!

A család egészségéért - Grape Vital grapefruitmag kivonat, Q10, Dr. Laser, FitLine joghurtkészítő szett

Miért ne ajándékozhatna édesanyjának és anyósának egészséget ajándékba?

Sportos nőknek: technikai ruházat, pulzusmérő óra

Könyvek, magazinok 

Vincent Cuvellier: Amikor életemben először megszülettem

A Vivandra kiadó kötete azoknak  férfiaknak ajánlható, akik friss házasok, vagy életük párja éppen kisbabát vár. Ez a különleges kötet csupa bölcsesség, humor és költészet. A mesélő kislány - a későbbi édesanya - megannyi szeretettel idézi fel élete első történéseit: ahogyan édesapja először nézett rá könnyekkel a szemében, vagy ahogyan ő tartotta kezében először gyermekét. A bájosan naiv illusztrációkkal kísért szöveg sorra megidézi az élet nagy pillanatait: örömeinket, bánatainkat, reményeinket és álmainkat.

A szerző éppolyan érzékenységgel ír az első szakítás fájdalmáról, mint az első becéző szavakról vagy az első szerelemről... Egy csodálatos, szívet melengető könyv, nemcsak gyerekeknek.

Palya Bea: Ribizliálom - Exkluzív CD-melléklettel

A ragyogóan tehetséges énekesnő első könyvét sokan fogják szeretni, kamaszlányának, feleségének, de még édesanyjának is nyugodtan választhatja karácsonyi ajándékként. Palya Bea így ajánlja könyvét: "Emlékeztetnek arra is, fiatal vagy te még ahhoz, hogy memoárt írj. Nem is vagyok én öregedő díva, aki végre megmutatja a látható mögötti láthatatlant, és hajlott hátú bölcs sem, aki a halál kapujából még egyszer visszatekint. Igen, én fiatal vagyok, nem akarok másnak látszani, nem akarok semminek se látszani. Csak játszani. Fiatalos kedvemben új játék után nyúlok - eddig hangokkal gyurmáztam, most meg szavakkal is újragyúrom magam."

Winkler Nóra: Csillagtúra - Tetovált disznók, ehető festmények és más történetek

Winkler Nóra könyve tökéletes ajándék a dinamikus, derűs, művészetkedvelő nőknek. Ha  feleségére illik ez a leírás, ne is keressen tovább!   Winkler Nórának rengeteg élete van. Az utóbbi években televíziós, rádiós műsorvezető, művészeti magazin lapigazgatója, tárlatvezetések, színházi beszélgetések, díjátadók moderátora, fontos árverések vezetője volt. De leginkább szenvedélyes művészetélvező, akit éppúgy lázba hoznak a modern festmények és kortárs szoborparkok, mint egy mexikói szőnyeg, egy olasz designlámpa vagy fiatal magyar tervezők esőkabátjai. A Csillagtúra ezekbe az életekbe nyújt bepillantást: ugyanazzal a közvetlenséggel és felkészültséggel, amit a tévéképernyőn és írásaiban már megismerhettünk.

Magazin előfizetés

Egy apró ötlet, amiben szintén megbízhat: fizessen elő egy olyan lapra, amit hébe-hóba meg szokott venni párja, de néha kimarad egy-egy szám. Hogy ez éppen a Glamour, a HVG, az Éva Magazin vagy az Octogon, azt már önnek kell kipuhatolnia!