Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Méregtelenítés-külsőleg

Gondolta volna, hogy életünk folyamán 50 kg szennyező anyag megy át a szervezetünkön. Ebből kb. 25 kg rakódik le, különböző helyeken (máj, vese, csontok, ízületek, tüdő, stb.) A vizsgálatok szerint már gyermekkorban megkezdődik a szervezet vegyszerekkel, méreganyagokkal való telítése.

Ártalmas anyagok, toxinok számos termékben, például élelmiszerekben, kozmetikumokban, növényvédő szerekben, festékekben, benzinben megtalálhatók. Ezeket legalább évente egyszer méregteleníteni kell szervezetünkből. A szervezet ezektől való megszabadítása eredményeként javul az immun- és a hormon funkció, valamint az általános közérzet.

Orvosok állítása szerint a terápia segíthet a krónikus betegségek, mint például a szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, ízületi gyulladás, elhízás, rák megelőzésében, jóllehet ezen állítás igazolására még nagyon kevés tudományos kísérlet irányult.

A méregtelenítés egy meghatározott ideig (rövidebb-hosszabb) tartó folyamat, melynek során elősegítjük a lerakódott méreganyagok távozását. Ez számtalan módszerrel történhet; külsőleg és mind belsőleg. Külső méregtelenítés: infraszauna, masszázs, tapaszok, krémek, stb. A legjobb módszer kiválasztásához érdemes szakember segítségét kérni. Hiszen ahány probléma van, annyi megoldást lehet találni.

Külső méregtelenítés

Infraszauna:

A szauna segíti szervezetünket a salakanyagoktól való megszabadulásban, hatékony immunerősítő és érregeneráló hatású. A hagyományos szaunához képest háromszor nagyobb izzadást érhetünk el, ezáltal még hatékonyabb méregtelenítő hatású. Száraz környezetet teremt viszonylag alacsony hőmérsékleten. Az infraszauna használatakor az immunrendszer erősítése sokkal hatékonyabb, így könnyebben elkerüljük az allergiát, megfázást, influenzát és egyéb betegségeket. Bővebb információ >>

Masszázs:

Elősegíti szervezetünk méregtelenítését. Hatással van belső szerveinkre, bizonyos hormonjaink termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, anyagcserénkre. A masszázsok sajátos technikái felfokozzák a nyirokáramlást és a vérkeringést. A kezelések hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A nyirokmasszázst, mellyel a masszőr a testnedveket finom, ütemes mozdulatokkal a nyirokcsomók felé pumpálja, hogy a testben felhalmozódott méreganyagok a nyirokrendszeren keresztül tudjanak távozni. Bővebb információ >>

Tapaszok, krémek:

Ma már rengeteg olyan tapasz és krém van a boltok polcain, mely segít a káros anyagok eltávolításában. A gyógynövény alapú krémek serkentik az anyagcserét és a vérkeringést. Bár nem minden esetben nyújtanak elegendő segítséget, de nagyszerű kiegészítői a lékuráknak vagy diétáknak.

Mire figyeljünk oda?

Mindent összevetve a méregtelenítés hasznos lehet, ugyanakkor a kúra megkezdése előtt figyelembe kell venni orvosunk tanácsát. Egyes betegségek (pl. diabétesz) esetén tiltott lehet a méregtelenítés néhány formája. Ugyanakkor nem szabad méregteleníteniük túlságosan alacsony testsúlyúaknak, terheseknek illetve szoptató anyukáknak, vérszegénységben, 1-es típusú cukorbetegségben és rendszeres gyógyszerszedőknek, veseelégtelenségben szenvedőknek és komoly májbetegeknek.

Koczka Kinga

Kapcsolódó termékek


» FitLineŸ ALL-IN-1000 Plus PRO-B-4 pre-probiotikus joghurtpor (60 napi adag)
» FitLineŸ Herbaslim lúgosító tea
» Highland PR1176 Water-Away - gyógynövényes vízhajtó (90db)
» Highland PR1152 Liv-r support - májméregtelenítés (120 db)
» Innerlight Supergreens PH csoda lúgosító próbacsomag + flakonnal (110g+30ml+1l flakon)
» Sagrada Plus (kolloid kapszula)
» Innerlight Fibrada Plus, kolloid kapszula (90db)
» Innerlight Earth Essence Agyag (113g)
» Bios Life Super Chlorophyll - klorofill, méregtelenítő italpor (90 g)
» Probiotikus csomag Fitline joghurtpor (60 napi)+joghurtkészítő gép
» Méregtelenítő csomag: PR1152 Liv-r support - májméregtelenítés (120 db) + Earth Essence Agyag (226 g)
» Méregtelenítő csomag: PR1152 Liv-r support - májméregtelenítés (120 db) + Water-Away - gyógynövényes vízhajtó (90 db)
» Méregtelenítő csomag: Supergreens PH csoda lúgosító próbacsomag (110 g+30ml) + Caprilenic – Kaprilsav, kolloidális csepp (30ml)
» Méregtelenítő csomag: PR1152 Liv-r support - májméregtelenítés (120 db) + Fibrada Plus, kolloid kapszula (90 db)
» Innerlight Earth Essence Agyag (226g)
» Bio NEUNER'S Méregtelenítés gyógytea-keverék - a szervezet tisztításához
» NEW CHAPTER - Supercritical Antioxidants - Antioxidáns Készítmény - (60 db)
» NaturalHelp Complex méregtelenítő és béltisztító rostőrlemény (1 havi adag)
» NaturalHelp Complex méregtelenítő és béltisztító rostőrlemény (2 havi adag)