Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Lendüljünk formába nyárra!

Bizony-bizony, megérkezett a várva-várt tavasz! Az óriási kötött pulcsikat boldogan száműztük a szekrény mélyére, de kevésbé voltunk vidámak, amikor rájöttünk, a feszes póló, a szűk farmer már nem úgy állt rajtunk, ahogy szeretnénk.

Jó-jó, de ki gondol már áprilisban a bikini szezonra?

Nos, a kérdésre a válasz: egy igazán előrelátó és tudatos nő! Természetesen nem kell elérhetetlen célt kitűzni magunk elé, de apró lépésekkel elindulhatunk afelé, hogy lemenjen rólunk az a pár plusz centi, ami a téli hónapokban felcsúszott. Ha a lenti tanácsok közül csak egy párat megfogadunk, akkor már elmondhatjuk magunkról, hogy elindultunk a helyes irányba. A legfontosabb az elhatározás, el kell hinni, hogy sikerülni fog! Szerencsére van még 2-3 hónap nyárig/nyár közepéig, addig pedig kellő elszántsággal bőven le lehet faragni a felesleges centiket. 

Alakszobrászat megfelelő étkezéssel

A csapból is az folyik, hogy kevesebb cukrot, kenyeret, lisztet, és minél több zöldséget-gyümölcsöt, vizet fogyasszunk, de valahogy a legtöbb ember mégsem hajlandó ezen komolyabban elgondolkodni, netán tenni is valamit. Ám ha nem szeretnénk önmagunk ellenségei lenni, akkor ajánlott odafigyelni a táplálkozásunkra. Bár a szervezetünk sok mindent elbír, de azért nem szerencsés túlontúl feszegetni a határait.

Nem kell egyik napról a másikra egy teljes étkezési reformot végrehajtani, kezdésnek éppen elég, ha néhány szokásunkat megváltoztatjuk, például:

1.       A tea cukor nélkül is elég finom.

2.       TV-nézés közben chips helyett ehetünk gyümölcsöt.

3.       A zöldséget főzés helyett párolhatjuk is, vagy nyersen is ehetjük.

4.       A csirkehúst panírozás helyett elkészíthetjük natúrszeletként is.

Láthatjuk, hogy 4 apró, de mégis hatalmas lépésről van szó! Ha ezeket sikeresen megugrottuk, és rájöttünk, hogy nem is volt olyan nehéz, akkor utána következhetnek a még nagyobb lépések, pl. a fehér kenyér teljes kiőrlésűre cserélése.

Alakszobrászat rendszeres mozgással

Itt a jó idő, úgyhogy könnyebben rávehetjük magunkat a mozgásra. Lehet nagyokat sétálni, kirándulni, biciklizni, stb.. Ha az efféle programok révén a mozgás az életünk része lesz, akkor jobban rávesszük magunkat, hogy elővegyük a régóta porosodó alakformáló DVD-t vagy az ugrálókötelet. Aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nem tartjuk olyan furcsa ötletnek a rendszeres, heti többszöri mozgást. Akár személyi edzőhöz is fordulhatunk, aki konkrét edzés és étkezési tippeket ad. A sporton kívül a masszázs is rendkívül jót tesz a testnek és a léleknek, ezért ajánlatos havi egy alkalmat beiktatni belőle.

Alakszobrászat ultrahangos zsírbontással

Ha elkezdtünk mozogni, és odafigyelünk az étkezéseink milyenségére, akkor igazán büszkék lehetünk magunkra! Egy ilyen tudatos, változtatni képes, magára adó, kitartó nő pedig megérdemel egy kis kényeztetést! Most egy olyan kényeztetést ajánlunk, aminek a neve ultrahangos zsírbontás. Ennek a kozmetikai eljárásnak az a lényege, hogy fájdalommentesen csökkenti a zsírsejtek számát (akárcsak a zsírleszívás), amik helyett nem is keletkeznek újak, tehát tartósan, jojó hatás nélkül megszabadít a narancsbőrtől és a fránya plusz centiktől. Szerencsére nem szükséges a kozmetikai szalonok zsírbontó szolgáltatásait igénybe vennünk, hiszen saját lakásunkon, jutányos áron kezelhetjük magunkat a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó géppel, amit direkt otthoni használatra fejlesztettek ki.

Még van 2-3 hónapunk nyárig/nyár közepéig, addig a Forever Slimmel 12 kezelés megvalósítható, ami már elég arra, hogy egy testrész esetén elérjük a kívánt tartós eredményt. Számoljunk utána!

Mozgás

(heti hárommal számolva)

Forever Slim

(heti hárommal számolva)

Masszázs

(havi eggyel számolva) 

36 db 3 hónap alatt 12 db 3 hónap alatt 4 db 3 hónap alatt

Ha több fronton is teszünk valamit az alakunk formálódásáért, akkor a nyaralásos fotókról bizonyára egy karcsúbb, fittebb, mosolygósabb és elégedettebb nő fog visszanézni. 

További információ a ZsirStop.hu vagy a SzepitoGepek.hu weboldalon!

Kató Iringó