Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

A DEESS IPL 300.000 garantált villanása több ember tartós szőrtelenítésére elég

Összeírtunk pár tudnivalót és elvégeztünk egy-két számítást, hogy mindenki előtt világos legyen, hogy mire kell odafigyelni otthoni tartós IPL készülék vásárlásakor.

Nem árt, ha a következőkkel tisztában vagyunk:

Egy személynek egy alkalommal hány villanásra van szüksége?

Általánosságban elmondható, hogy ha lekezeljük a lábainkat, a karjainkat, az intim területeket és a hónaljunkat az otthoni tartós IPL készülékünkkel, akkor alkalmanként kb. 600-1000 villanást lövünk el. Tehát egy embernek egy alkalommal kb. 600-1000 villanásra van szüksége; a férfiaknak egy kicsivel többre, hiszen az ő szőrük vastagabb.

Egy személy teljes, tartós szőrtelenítéséhez hány villanás szükséges

A szőr növekedési fázisai miatt az IPL kezeléseket többször meg kell ismételni, csak így lehet a hatás tartós. Egy teljes, tartós szőrtelenítéshez kb. 12.000-13.000 garantált villanásra van szükség.

A DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép 300.000 garantált villanásra képes

Az előbbiekben említettük, hogy egy személy teljes, tartós szőrtelenítéséhez kb. 12.000-13.000 garantált villanás szükséges, s miután a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép 300.000 garantált villanásszámmal rendelkezik, így több személy teljes, tartós szőrtelenítését tudja biztosítani.

A kevés villanásszámú tartós szőrtelenítő gép nem jó befektetés

Annak, akinek az a célja, hogy otthoni IPL szőrtelenítő készülékével a teljes testét leszőrtelenítse tartósan, érdemes számba vennie, hogy ne vásároljon olyan gépet, ami csak néhány 100 vagy 1000 garantált villanásra képes, ugyanis nem túl előnyös, hogy az eredeti lámpa kiégése után folyamatosan vásárolhatja majd hozzá a drága lámpákat.

Otthon vagy szalonban?

Ha esetleg azon vacillál, hogy vajon kozmetikai szalonban mennyibe kerülne mindez, eláruljuk, hogy lényegesen drágábban adják ott azt, amit a DEESS IPL nyújt. Kb. 2-3 szalonkezelés árából már kijön a DEESS IPL egyszeri ára, így ezzel az otthoni készülékkel egész testünket leszőrteleníthetjük ugyanannyi pénzből, ami szalonban csak egy testrész tartós IPL szőrtelenítésére lett volna elég + az otthoni gépet családtagjainknak vagy barátainknak is kölcsönadhatjuk.

Ha még többet szeretne megtudni a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gépről, akkor látogasson el a deess.hu-ra! >>>

Bővebb információ a SzepitoGepek.hu-n! >>>

Kató Iringó

Kapcsolódó termékek


» DEESS IPL szőrtelenítő készülék