Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Gyönyörű haj, minden nap

Ki ne szeretné, ha a haja mindig egészséges, és fényes lenne? Ez nem csak álom! Eláruljuk, hogyan érheti el mindezt könnyedén.

Felejtsük el a copfot

Mindenki ismeri azt, amikor reggelente a tükör előtt állva azon gondolkozunk, hogy miért ilyen fakó a hajunk, miért lapul le? Végül fogjuk az egészet és egy unalmas copfba kötjük. De miért ne lehetne ez másképp?

Jó hajszárító kell

Ősszel is pompázhatunk természetesen csillogó hajkoronával. Íme néhány praktikus tanács a haj avatott szakértőitől. Véleményük szerint,az egyik legkárosítóbb tényező a rossz minőségű hajszárítót, hajvasalók, hajcsavarók használata.

Természetes anyagokat használjunk

A második kritikus pont a nem megfelelő samponok, hajbalzsamok, hajformázók alkalmazása. A szakemberek véleménye szerint egyre inkább a természetes anyagok felé kellene fordulni, melyek egészségesen tartják a fejbőrt és a hajhagymákat és ezt a hajunk is meghálálja.

Jöhet a bio

Bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy a fakó, kiszáradt haj természetes anyagokkal való kezelés után új életre kelt. Hajunk visszanyeri fényét, színét és a fejbőr is beáll egy ideális faggyútermelésre, így a mindennapos hajmosást is ki lehetett küszöbölni. Egy próbát mindenképpen megér.

Madudák Tímea