Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Hodosi Anita is a Forever Slim ultrahangos zsírbontót használja

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó már a topmodellek világában is nagy sikert aratott, már Hodosi Anita is az elégedett Forever Slim vásárlók közé tartozik!

Hodosi Anita is Forever Slim ultrahangos zsírbontó géppel karcsúsodik

Hodosi Anita a példa rá, hogy kifejezetten vékony, karcsú, tökéletes testű fiatal lányok is sikerrel használhatják az ultrahangos zsírbontót.

Anita szenvedélye a futás, de mégsem feltétlenül az edzések, hanem a Forever Slimmel végzett ultrahangos zsírbontás hozta meg számára a gyors eredményt.

Az a mínusz 3 cm, amit Anita – összesen két kezelés alatt – eltüntetett a csípőjéról egy fontos japán út előtt, segített neki abban, hogy még inkább kirobbanó formában érezhesse magát!

 

Édesanyja mesélte el Anita tapasztalatait a Forever Slimmel: „A lányom, Hodosi Anita topmodell, jelenleg éppen Tokióban dolgozik. Anita már gyermekkorában modell szeretett volna lenni, egész életében erre vágyott. 14 éves korában az Image ügynökség fedezte fel, és nagyon hamar beindult a nemzetközi karrierje. Nagyon élvezi ezt az életet, bejárta az egész világot, rengeteg barátja van mindenhol!

Anita, a többi modelltől eltérően nem sanyargatja magát, szeret jóízűen enni, mégis képes megőrizni nádszálkarcsú alakját, hiszen 180 cm-es magasság mellett alig 50 kg!

 

Ultrahangos zsírbontás: egy modellnek is szüksége lehet rá?

De mielőtt Japánba utazott volna, mégis úgy érezte, hogy pár centit szeretne ledolgozni a csípőjéről egy ilyen fontos munka előtt, ezért kipróbálta a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket. Anita nagyon feldobódott a Forever Slim kezelésektől, hiszen 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés alatt 3 cm-t karcsúsodott! Ráadásul maradandónak tűnik a méretcsökkenés, hiszen ez a felesleges 3 cm hetekkel később sem jött vissza!

És ha valaki azt hinné, hogy a Forever Slim csak modellkülsejű, fiatal lányoknak használ, biztosíthatom, hogy ez nincs így: én a hasamra használom a gépet, és érzem, hogy egyre inkább lötyögnek a szoknyáim!” – teszi hozzá mosolyogva Anita édesanyja, Hodosiné Eszter.

Ha többet szeretne tudni a ForeverSlim készülékről, további információ a SzepitoGepek.hu weboldalon! >>>

Tóth Ágnes