Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

A legjobb ajándékok férfiaknak

Gondban van a karácsonyi ajándékokkal? Segítünk, mit vegyen férjének, fiának, édesapjának, férfi ismerőseinek! Még éppen időben van!

Orvostechnikai eszközök

Minden férfi imádja a különböző elektromos eszközöket, ezek alól az orvostechnikai eszköüzök sem jelentenek kivételt, így , ha édesapja vagy apósa egészségügyi problémákkal küzd, ajándékozza meg egy Micro Doctor vagy egy Safe Laser készülékkel, melyekkel saját magát tudja gyógyítani!  

Safe Laser lágylézer készülék

Micro Doctor mikroáramú fájdalomcsillapító gyulladás csökkentő

Csúcsminőségű étrend-kiegészítők és vitaminok

Az egészség a legfontosabb kincsünk. Ha a férfi, akit meg akar ajándékozni, egészségtudatosan él, odafigyel a vitamin- és ásványianyag-bevitelre, biztosan méltányolja majd figyelmességét! Ajándékozzon GPM minősítésű, csúcsminőségű étrendkiegészítőt és vitamint!

Sportos ajándékok

Ha olyan mázlija van, hogy a környezetünkben élő férfiak sportolnak, lelkesen díjazza ezt a teljesítményt! Mindegy, hogy húsz éves vagy hetven az illető férfi, a következő ajándékoknak biztosan örülni fog

Könyvek

André Agassi: Open - Önéletrajz

Sportos férfiak továbbra is előnyben! Ha az, akinek ajándékot keres, rendszeresen sportol, ez a könyv is tökéletes választás! Agassi a sporttörténelem egyik legkedveltebb sportolója és az egyik legtehetségesebb ember, aki valaha teniszpályára lépett. Más kérdés, hogy szigorú édesapja nyomására választotta ezt az életet, és rengetegszer érezte úgy, hogy abba kell hagynia pályáját. Felejthetetlen önéletrajzában elmondja élettörténetét, mely folyamatosan az önpusztítás és a maximalizmus között egyensúlyozik. Tiszta, feszes prózájában Agassi megidézi hűséges bátyját, bölcs edzőjét, kedves trénerét, mindazokat, akik segítettek visszanyerni egyensúlyát és végre megtalálni a szerelmet Stefanie Graf oldalán.

Kurt Vonnegut: Vámpéterek, forma és nagybömbök

Ha jó humorú férfinak keres ajándékot, válassza Vonnegutot!  És hogy mit jelent e furcsa cím? "E szavak így együtt tökéletesen alkalmasak arra, hogy összefoglaló megjelölésként szolgáljanak a kritikáimból, esszéimből és néhány előadásomból összeállított gyűjtemény számára" - vallja Vonnegut. A magyarul most először olvasható írásokban Vonnegut a hatvanas-hetvenes évek Amerikájának mindennapjairól készít izgalmas pillanatképeket. "Ez a kozmikus méretű komédiás, az embercsontok zörgetője, a pesszimista bőrébe bújt idealista... könyvét teletöltötte őrültségekkel, igazságokkal, abszurdumokkal és önvallomásokkal." (St.Louis Post-Dispatch)  

Paul Auster: Láthatatlan

Szépreményű írópalántáknak, művészi ambíciókat dédelgető férfiaknak Paul Auster regényt vegyen! Mi tehet az ember, ha egy szerelmi háromszög ördögi körré fajul? Adam Walker ezt a kérdést a saját bőrén tapasztalja meg, amikor húszéves egyetemistaként megismerkedik a titokzatos francia Born professzorral és annak hallgatag, vonzó barátnőjével, Margot-val. A hármuk közötti kapcsolat az elejétől kezdve különös, izgalmas és vészterhes, de Walker nem tud ellenállni a tapasztaltabb emberek csábító világának, majd amikor hirtelen és végérvényesen részévé válik ennek a valóságnak, már nem tud visszakozni.

Tóth Ágnes