Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Akciós nap!

November 24-én vissza nem térő kedvezménnyel vásárolható meg a Forever Slim narancsbőr elleni, ultrahangos zsírbontó készülék, 150.000 Ft helyett 139.900 Ft-ért!

Tudta, hogy Magyarországon 1,2 millió felhasználó vásárolt már weben? Az Internetes vásárlásnak mostantól külön ünnepe van, a DotcommerceDay, melyre a csatlakozó webáruházak mind különleges, 24 órán át tartó kedvezményekkel és akciókkal készülnek.

 

Kattintson ide, és rendelje meg!

 

A DotcommerceDay-t, az internetes vásárlás napját Magyarországon először rendezik meg 2011. november 24-én. Előzménye az éppen egy évvel ezelőtt, ugyanezen a néven rendezett teltházas szakmai konferencia, melynek ötletgazdája szintén a DotcommerceDay életre hívója, a Neo Interactive digitális ügynökség volt. 

A DotcommerceDay nem csupán egy 24 órás akció, hanem egy új mozgalom kezdete. Célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban. Az internetes kereskedés népszerűségét és potenciálját az is mutatja, hogy már az első alkalommal is több száz webbolt csatlakozott az ünnepléshez.  

Az online vásárlókat DotcommerceDay napján különleges, csak ezen a napon elérhető kedvezmények várják, melyek teljes listáját a www.dotcommerceday.com weboldalon lehet elérni.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, ajándékozza meg magát a kedvezményes árú Forever Slim narancsbőr-kezelő és ultrahangos zsírbontó készülékkel, és felejtse el örökre a narancsbőrt!