Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

A gyógyító fény - Bioptron fényterápia

Az évek során végzett vizsgálatok eredményei bebizonyították a BIOPTRON fényterápia pozitív hatásait. A terápia mára világszerte elfogadottá vált, mint a megelőzés, a kezelés és a rehabilitáció legújabb formája.

Mi is valójában a Bioptron fényterápia?

A Bioptron Fényterápia Rendszer egy világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai fényterápiás eszköz, amelynek különleges optikai egysége a nap által természetesen kibocsátott, elektromágneses spektrumhoz hasonló fényt bocsát ki, amely nem tartalmaz UV-sugarakat.

Miben segíthet a Bioptron fényterápia?

Hatására javul a vér keringése a hajszálerekben, harmonizálódnak az anyagcsere folyamatok. Erősíti az immunrendszert és gyorsítja a gyógyulási folyamatot, így hatékonyan alkalmazható a felső légúti betegségek kezelésére.

Természetes módon erősíti a szervezet regeneratív képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját gyógyulási adottságait. Serkenti és megváltoztatja a testben zajló regeneráló és helyreállító folyamatokat, valamint a test védelmi rendszerében zajló folyamatokat is.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a Bioptron fényterápia számos mozgásszervi betegség esetén is jelentős segítséget jelent, emellett segíti a sebgyógyulást, illetve fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Segíti a bőr gyógyulását, és csillapítja a bőrpanasszal járó fájdalmat.

A gyermekek számára ideális kezelési módszert jelent, mivel csillapítja a bőrpanaszokkal járó fájdalmat és növeli a komfortérzetet.

Hogyan hat a fényterápia?

A BIOPTRON fényterápia kiváló tulajdonságainak köszönhetően a fény nem csupán a bőrfelszínt éri el, hanem behatol a mélyebben fekvő szövetekbe is. Ezért a fény hatása nem csupán a kezelt felületre korlátozódik, hanem az egész szervezetre kiterjed. A fénynek biológiai serkentő hatása van. A bőrre alkalmazva serkenti a fényérzékeny intra-celluláris szerkezeteket és molekulákat. Ez sejten belüli láncreakciókat és úgynevezett másodlagos válaszokat indít el, amelyek nem korlátozódnak a kezelt bőrfelületre, hanem kihatnak az egész szervezetre.

Milyen betegségeken segíthet a Bioptron fényterápia?

A Bioptron Fényterápiát monoterápiaként és/vagy kiegészítő kezelésként egyaránt használhatjuk a sebgyógyításra az alábbi javallatok esetében:

Bőrbetegségek

Sebgyógyítás

Fájdalomcsillapítás

 

Reumatológia

Fizikoterápia

Sportgyógyászat

Az izmok, inak és ínszalagok lágyszöveteinek sérülése:   

Bioptron lámpa alkalmazása

A fényterápiás kezelés tiszta, fájdalommentes és egyszerűen alkalmazható. Rövid kezelési idő szükséges hozzá. Használatakor, mindig az adott probléma felületére kell irányítani a készüléket.  Fájdalommentes, UV sugárzás nélküli. Nincsenek ismert mellékhatásai.

Forrás: ww.bioptron.com

Bioptron lámpát keres?

A jóval kedvezőbb áron, kevesebb kezelési időt igénylő, ugyancsak magyar fejlesztésű Safe Laser lágylézert ajánljuk!

Mi szól a Safe Laser lágylézer mellett?

- Erősebb hatásfok

- Rendkívül hatékony

- Sokoldalú felhasználás

- Rövidebb gyógyulási idő

- Hatékonysága klinikai vizsgálatokkal alátámasztott

- Fájdalommentes kezelés

- Biztonságos otthoni használat

- Egészségpénztára is elszámolható

Ide kattintva bővebb információt olvashat a Bioptron lámpa és a Safe Laser összehasonlításáról!