Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Himalája kristálysó – sógranulátum (1 kg)

Himalája kristálysó – sógranulátum (1 kg) » Termékek \
+   \
+  Himalája kristálysó – sógranulátum (1 kg)

Természeti kincs a Himalájából. A himalájai kristálysót a királyok sójának tekintik. A benne található ásványi és nyomelem 84 elem kolloid állapotú, vagyis 100 nm(nanométer)-nél kisebb részekből áll, mely által a szervezet minden pontjára könnyen el tud jutni. Így a sejtek könnyebben képesek felvenni a nyomelemeket.
+- A termék jelenleg nem kapható2.337 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Himalája kristálysó – sógranulátum (1 kg)

Címkék: allergia   arcüreggyulladás   felső légúti betegségek   himalája só   immunerősítő   inhaláló   orrfújás    

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

1 kg

Összetétel:

NaCL 98%, ásványi anyagok

Felhasználási javaslat:

Ez a kristálysó őrlemény különösen alkalmas sófürdők és sós pakolások készítésére. Egy sófürdő elkészítéséhez adjon 250 g sógranulátumot a langyos vízzel teletöltött kádba. Konyhai felhasználáshoz töltse a granulátumot sómalomba, és használja igény szerint. Tömény sóoldat (sole) is készíthető belőle. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

További alkalmazása>>

Származási hely:

Pakisztán

 

További termékek: sódarabok

A sót mindannyian ismerjük. Nélküle unalmas, fantáziátlan, és élvezhetetlen az ételünk. A só ugyanakkor egy alapvető része testünknek, (6 %-át teszi ki) és fontos szerepe van az idegi ingerek elektromos vezetésében, a vér lúg-, és savháztartásának egyensúlyában. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen formában és mennyiségben visszük szervezetünkbe.

A himalájai kristálysót a királyok sójának tekintik. Úgy is ismert, mint „fehér arany” vagy „az élet sója”. Ez nem meglepő, hiszen a só szó a latin nap (sol) szóból ered. A himalájai kristálysó együtt a tiszta vízzel, a legtisztább, egyszerű és mégis hatékony egészség megőrző, amelyhez hozzájuthatunk. Plinius, római szerző (IE 79-23) már kifejtette: „A kristálysó az emberiség legfontosabb orvossága”.

Mivel másabb, mint az asztali só?

A közönséges asztali só alapvetően egy ipari melléktermék, amely az eredeti 84 elemmel szemben csak kettő maradékot (nátrium és klór) tartalmaz. Ezzel szemben a kristálysó több millió éves napfényt tárol. Tiszta forrásvízzel komplex ásványi alapot biztosít az élet létrejöttéhez és fennmaradásához. Évmilliók álltak rendelkezésre a só éréséhez nagy tektonikai nyomások alatt, messze a szennyező forrásoktól. Az elsődleges energia több millió évvel ezelőtt a kristálysó egyedi szerkezetében tárolódott. A benne található ásványi és nyomelem 84 elem kolloid állapotú, vagyis szerves alakban van jelen, kisebb, mint 1/1000 gramm, hogy a sejtmembrán falát ozmozissal még át tudja hatolni, és beépüljön sejtjeinkbe. Ez garantálja, hogy a szervezet képes legyen felvenni a szükséges káliumot, kálciumot, magnéziumot és nyomelemeket.

Himalája só termelése:

A kristálysót egy himalájai sóbánya legmélyebb és legtisztább szintjéről bányásszák. A legtisztább, szinte átlátszó kristályok –melyek úgy néznek ki, mint a csiszolatlan gyémánt- a bánya egy alsó vékony rétegéből kerülnek ki, melyek helye féltve őrzött titok. A 30-50 kg-os sósziklákat kézzel törik szét a bányában, így veszi át egy független nemzetközi vállalat.

A darabokat a termelés helyére Delhibe szállítják, majd az említett vállalat és a mi vegyészeink tesztelik azokat. Ezt követően megtisztítják, napon szárítják és szín szerint szortírozzák a sókristályokat. A sötétebb köveket fürdősónak dolgozzák fel. A legtisztább kristályokat kézzel 20-60 grammos darabokra aprítják, sós vízben mossák és napon szárítják. A tiszta sót Németországba szállítják, ahol egy akkreditált laboratórium újra ellenőrzi azokat…

Himalája só használata:

Számtalan alkalmazási lehetőség kínálkozik életünk különféle területein, úgymint egészség megőrzés, táplálkozás és Wellness. A só alkalmazása lehetővé teszi különféle bántalmak csillapítását, betegségek kezelésének kiegészítését.

Nora Kircher „Egészség a Himalájából” című könyvében számtalan alkalmazási lehetőség megtalálható. Egy teáskanál sole tinktúra naponkénti fogyasztása lehetővé teszi a szervezet egyensúlyának helyreállítását és az immunrendszer erősítését. E célból a sole oldatot egy pohár vízben elkeverve megisszuk. Mivel a sole méregtelenítő hatású, a sikeres kivezetés érdekében nagyon fontos legalább 2 liter (szénsavmentes) tiszta vizet inni naponta.

De óvatosan…. A sole kúra nem alkalmas minden ember számára. Amennyiben az ajánlott mennyiségű víz ivása ellenére kellemetlenül érezné magát, feltétlenül tanácskozzon természetgyógyászával vagy kezelőorvosával.

Szívpanaszokkal és/vagy magasvérnyomással küzdő személyek tekintsenek el a sole ivástól… van elegendő más felhasználási lehetőség ezen kívül.

Bővebb információt itt talál a Himalája sóról >>

 

A termékből 10 kg -nál nagybb mennnyiség  csak szállítási díj (1400 Ft) ellenében rendelhető.

+- A termék jelenleg nem kapható2.337 Ft/db

Hasonló termékek

www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass