Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

A férfiak egészségkönyve - Ajánló

A könyvesboltok polcain se szeri, se száma a nők és gyermekek egészségével foglalkozó írásoknak. Ám a férfiakra annál kevesebb szerző, vagy még inkább kiadó gondolt.

A nagy magyar internetes könyvkereskedések keresője is csak legfeljebb három címet dobott ki. Ezek közül esett választásunk „A férfiak egészségkönyvére”.

Nehéz ügy a férfi

Nem is gondoltuk volna, milyen nagydologba vágtuk fejszénket! Kiindulási pontunk az volt, hogy a teremtés koronái testi-lelki egészségének témakörében találjunk a témát minél szélesebb körben felölelő írást.

A Geopen Könyvkiadó gondozásában megjelent könyvvel első látásra fenntartásaink voltak. Túl jó minőségű a papír, nagyon szépek a képek. Ki hinné, hogy emellé színvonalas tartalmat is tudnak nyújtani? Meglepetésünkre kellemesen csalódnunk kellett. Sikerült amerikai szerzőjének, Mitchell Beazley-nek laikusok számára is használható kézikönyvet alkotnia. Fiús anyukák, kedvesek, kislányok – mind örömmel forgathatják, abban a tudatban, hogy segítségükre lehet kérdéseik megválaszolásában, gondjaik megoldásában. Arról már nem is beszélve, milyen útmutatókkal szolgálhat a pasiknak saját életvitelük egészségtudatos kialakításában.

Néhány szó a könyv fejezeteiről

A könyv két fő részre oszlik:

A józan, világos magyarázattal ellátott, a szakértői tanácsokkal összhangban lévő, felhasználóbarát táblázatok, diagramok, gyakorlatias tippek, fontos szempontokat adó listák, színes illusztrációk, fényképek minden férfi alapvető olvasmányává teszik a könyvet.

Megjelent a Geopen Könyvkiadó gondozásában >>

2007. július 23.