Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Melyik ultrahang mire jó a szépségápolásban?

Az ultrahang alkalmas pl. hatóanyagok mélyebbre juttatására, keringésfokozásra, bőrhibák mérséklésére, narancsbőr elleni mélymasszázsra, vagy éppen kavitációs zsírbontásra. Persze nem mindegy, hogy egy adott szépségápolási problémára milyen gépet választunk!

A különböző frekvenciájú ultrahangrezgések hatása eltérő

Egyes kezelések a bőr alatti zsírszövet végleges lebontására is képesek (azaz karcsúsítanak), más technológiák inkább a mélyebb szövetek méregtelenítésben, a bőr alatti zsírsejtek méretének csökkentésében vagy például arckezelésben jeleskednek. Tehát: az eltérő célú kozmetikai kezelésekhez más-más frekvenciájú készüléket kell használni!

40.000 Hz: kavitációs zsírbontás

Egyes forgalmazók hajlamosak összemosni a különböző frekvenciákra jellemző hatásokat, így könnyen előfordulhat, hogy szinte minden problémára ajánlott ultrahangos csodagépre bukkanunk a neten... Ilyenkor a legjobb rögtön ellenőrizni, hogy milyen frekvencián működik a készülék, és hogy az adott frekvenciájú ultrahangrezgésektől valójában milyen hatást várhatunk. Tartsuk szem előtt: kavitációs zsírbontás kizárólag 25.000-45.000Hz (25-45Khz) közötti frekvencia esetén zajlik le. Ezen belül is a 40.000 Hz (40 KHz) körüli frekvencia tekinthető a legbiztonságosabbnak, mert az ilyen alacsony frekvenciájú ultrahangrezgések jellemzője, hogy a bőr alatti zsírszövetben nyelődnek el, így a zsírsejtek célzott, végleges lebontását teszik lehetővé. A 40.000 Hz-es frekvencia tehát a makacs zsírpárnák (és persze a ruhaméret) jelentős csökkentésére, azaz kavitációs zsírbontásra használható.

Ha jojó nélküli fogyásra használható kavitációs zsírbontó gépet keres, akkor a ForeverSlim otthoni zsírbontó gépet ajánljuk. 

Bővebben a kavitációs készülékről >>

Ha ennél alacsonyabb árfekvésű, kifejezetten narancsbőrre használatos módszert keres, akkor olvasson tovább!

 

1 MHz körüli frekvencia: narancsbőr csökkentés

A kozmetikában használt ultrahangos technológiák közül az 1 MHz-es ultrahangrezgések hatolnak legmélyebbre a testben, így az 1Mhz-es frekvencia akár 5 cm-t is elérő behatolási mélységével a lentebb fekvő szövetek anticellulit kezelésére is lehetőséget nyújt, hiszen kiváló cellulit-csökkentő! 

Mivel az ultrahangrezgések a sejtfalak áteresztőképességét is növelik, segítenek a keringésfokozó gélek hatóanyagait bejuttatni a sejtekbe, valamint a mélyebb bőrrétegekbe. Ez tovább fokozza a kezelés hatékonyságát, még eredményesebb narancsbőr elleni terápiára nyújtva lehetőséget. Az 1 MHz-es ultrahangrezgések a sejtek membránszerkezetére hatnak. Stimulálják a rostképző (fibroblaszt) sejteket, így általános regenerációt fokozó hatással rendelkeznek. Nem véletlen, hogy mozgásszervi fizikoterápiára is használnak ilyen frekvenciájú ultrahangrezgéseket.

Az 1Mhz-es frekvencia rádiófrekvenciás kezeléssel és vörös LED fényterápiával kombinálva komplex narancsbőr elleni kezelést nyújt. Szerencsénkre ezt a 3 profi technológiát egyesíti a Forever Beauty narancsbőr elleni otthoni 3TECH gép!

Profi narancsbőr elleni módszert keres?

Ismerje meg a Forever Beauty narancsbőr elleni készüléket! >>>

Ez az otthoni készülék eredményesen tünteti el a narancsbőrt, méghozzá egyedülálló módon 3 bravúros technológia által: rádiófrekvenciás bőrfeszesítés + ultrahangos mélymasszázs + vörös LED fényterápia.

 

Bővebb információ a ForeverBeauty.hu-n! >>>

 

3 MHz körüli frekvencia: arckezelés

A 3 MHz körüli ultrahangrezgések a bőrfelület – leginkább az arcbőr – kezelésre alkalmasak, hiszen legfeljebb 0,3-1 cm mélyre hatolnak be a bőrbe. Az alacsony behatolási mélység miatt a 3MHz-es frekvencia az arc ultrahangos masszírozására, felfrissítésére, a bőrhibák csökkentésére és hatóanyagok bejuttatására ideális.

Tehát ne feledje: ultrahangos kozmetikai készülék vásárlása előtt érdemes ellenőrizni, hogy az adott technológia (UH frekvencia) az Ön szépségápolási problémájára való-e. A fenti információk alapján ezt már könnyen megteheti!

Cikkajánló:

Őri-Solymos Katalin