Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Mi az a rádiófrekvenciás zsírbontás?

A rádiófrekvenciás zsírbontás a közhiedelemmel ellentétben nem képes lebontani a zsírsejteket, de narancsbőr-csökkentésre, feszesítésre kiváló ez a technológia!

Rádiófrekvenciás zsírbontás: félrevezető név

A rádiófrekvenciás kezelés valójában nem igazán bont zsírt és sajnos könnyen összetéveszthető az ultrahangos zsírbontással, amely teljesen másképp, a zsírsejtek eltávolítása révén hat! Jó tudni: mindkét technológia hatékony, csak éppen más módon hatnak és eltérő igényeket elégítenek ki.

A rádiófrekvenciás zsírbontás hatása

A rádiófrekvenciás zsírbontás látványosan és gyorsan feszesíti a testet, így csökkenti a narancsbőrt is. A rádiófrekvenciás zsírbontás hatása a bőrfeszesítésnek és izomtónus-javításnak köszönhető. Maguk a zsírsejtek az RF kezelés után is megmaradnak, csupán a bennük tárolt zsír mennyisége csökken bizonyos mértékben. Tehát a rádiófrekvenciás kezelés főleg ráncok és narancsbőr ellen ajánlott. Feszesítő és kötőszövet-erősítő hatása révén ezekre tartós megoldást nyújthat!

Mit tud a rádiófrekvenciás kezelés?

Rádiófrekvenciás zsírbontás és ultrahangos zsírbontás otthoni készülékben is!

Narancsbőr ellen a Forever Beauty narancsbőr elleni készüléket érdemes bevetni, amely a rádiófrekvenciás bőrfeszesítést más anticellulit technológiákkal (3TECH) kombinálja, így komplex anticellulit terápiára nyújt lehetőséget. Tartós alakformálásra pedig a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet ajánljuk.

A rádiófrekvenciás kozmetikai kezelések fajtái

A rádiófrekvenciás kozmetikai kezeléseknek az elektródák száma (pl. mono-, bi-, tri- és multipoláris, 3DEEP multipoláris) illetve az alkalmazott frekvencia alapján (500 Khz-5MHz) több fajtája is létezik. Ezek hatása közt nagyobb különbségek lehetnek, ami főbb alkalmazási területüket is befolyásolja! Míg például a multipoláris, 0,5 Mhz-es rádiófrekvencia kiváló narancsbőr elleni és testfeszesítő kezelést nyújt (a Forever Beauty készülék is ezt alkalmazza!), a magasabb frekvenciájú rádiófrekvenciás kezelések (pl. 4 MHZ) az arc ránctalanítására alkalmasak.

Profi narancsbőr elleni módszert keres?

Ismerje meg a Forever Beauty narancsbőr elleni készüléket! >>>

Ez az otthoni készülék eredményesen tünteti el a narancsbőrt, méghozzá egyedülálló módon 3 bravúros technológia által: rádiófrekvenciás bőrfeszesítés + ultrahangos mélymasszázs + vörös LED fényterápia.

 

Bővebb információ a ForeverBeauty.hu-n! >>>

Cikkajánló:

Őri-Solymos Katalin