Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

A tartós szőrtelenítés mindenki számára elérhető

Szinte nap, mint nap megküzdünk azokkal a fránya, kellemetlenkedő szőrszálakkal. Olyan végeláthatatlannak tűnik ez a herce-hurca. De mi vagyunk mi, időmilliomosok? Főleg így Karácsony előtt? Ugyan már! Egyszer s mindenkorra vessünk véget ennek a sok időrabló procedúrának! Próbáljuk ki inkább a tartós szőrtelenítést!

Végleges szőrtelenítés nem létezik

Bár sok hirdetés ajánl végleges szőrtelenítést, jó, ha tudjuk, hogy itt még nem tartunk: a modern tudomány bármennyire is modern, ilyen technológiát még nem talált fel. Ennek biológiai oka van: azért nem lehet egy szőrtelenítési módszer sem végleges, csak tartós, mert sok-sok év után az elroncsolt szőrhagyma újraéledhet.

Ideiglenes helyett tartós szőrtelenítés

A borotvát minden nap, az epilátort és a gyantát kb. kéthetente kell használni, de sajnos fáradozásaink csak átmenetileg térülnek meg, tartósan sosem. Ezekhez a hagyományos szőrtelenítési módszerekhez képest sokkal előnyösebb megoldás a tartós szőrtelenítés, ami kétféle technológiával érhető el: lézerrel és IPL villanófénnyel. Előbbi csak olyanoknak ajánlott, akik bírják a fájdalmat, az IPL viszont bárkinek, hiszen fájdalommentes, ezért nagyobb népszerűségnek örvend.

Eredményes otthoni tartós szőrtelenítés

Az IPL tartós szőrtelenítés másik előnye a lézerhez képest, hogy akárki végezhet ilyen kezelést szakképzettség nélkül, így mi, magunk, saját otthonunkban is, például a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép segítségével. Tehát nem szükséges már kozmetikai szalonba szaladni, és hihetetlenül sok pénzt és időt rááldozni, hiszen itt ez a készülék, amivel kényelmesen, diszkréten, ráadásul teljes mértékben biztonságosan kezelhetjük magukat.

S hogy milyen eredményt biztosít ez a kis, könnyű gép? Akár már pár kezelés után 80%-os szőrzetcsökkenést érhetünk el, aztán a kezeléssorozat végén ÉVEKIG tartós marad a szőrmentesség. További információ a DEESS IPL otthoni szőrtelenítő gépről itt. >>>

A DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép, mint karácsonyi ajándék

Feltehetően minden hölgy ábrándozott már arról, hogy nem kell szőrtelenítenie éveken át, ezért a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép tökéletes karácsonyi ajándék lehet nőnemű szeretteinknek!

Ha valaki nagyon fontos számunkra, akkor az ünnepi időszakban igyekszünk olyan ajándékkal megörvendeztetni, amire mindig is vágyott, ami kifejezetten praktikus, aminek igazán hasznát veszi, de magának mégsem vásárolja meg.

Tipikusan ilyen ajándékötlet a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép, amivel a megajándékozott évtizedes szőrtelenítési gondját oldhatja meg. De ez még nem minden! A kezelés hatására nemcsak a szőrszálak tűnnek el tartósan, hanem bőrünk is szebb, üdébb lesz: fokozódik a kollagéntermelés, elhalványodnak a kisebb bőrhibák, pigmentfoltok és hajszálerek, a nagy pórusok pedig összehúzódnak. Miről álmodnak a lányok, asszonyok? Pont erről!

Ha még többet szeretne megtudni a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gépről, akkor látogasson el a SzorStop.hu-ra! >>>

Kató Iringó

Kapcsolódó termékek


» DEESS IPL szőrtelenítő készülék