Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Ajándéktippek nőknek

Mielőtt elkezdene ajándék után rohangálni, és tolongani a tömött üzletekben, fussa át vásárlási tippjeinket, hátha inspirációt nyer belőlük!

Ékszer

Az egyik lehető legjobb ajándék egy nőnek, ezért örök kedvenc. Ha nagyon bajban vagyunk, hogy mit vegyünk egy hölgynek, ezzel nem lőhetünk mellé. Szinte alig van olyan nő a világon, aki ne örülne egy minőségi, mutatós ékszernek. Ha nem vagyunk biztosak, hogy az ajándékozott milyen stílusú ékszernek örülne, vagy sokféle van neki, akkor vegyünk egy szemrevaló ékszerdobozt, ami a fésülködőasztal éke lehet.

Kozmetikum

Az ékszerhez hasonlóan ezzel szintén nem lehet hibázni. Sokféle ajándékcsomag található a drogériák polcain, ezek közül bátran választhatunk, csak azt tartsunk szem előtt, hogy számos kozmetikum tartalmaz veszélyes anyagokat, amik a bőrön keresztül a véráramba jutnak. Ezek helyett inkább a natúr-, biokozmetikumokat ajánljuk: ez egy olyan egészséges ajándék, ami hasznos és mindenkinek jól jön. Ha állatbarátok vagyunk, akkor annak is érdemes utánanézni, hogy a kiválasztott kozmetikumot tesztelték-e állatokon. Arra viszont figyeljünk, hogy ránctalanító krémet nem illik senkinek sem ajándékozni.

Ruha

Itt nagyon fontos, hogy tudjuk a méretet és a stílust, ezek hiányában semmiképp se vegyünk ruhadarabot, mert lehet, hogy nem fog őszintén örülni az, akit meglepünk vele. Ha mégis kinéztünk egy tetszetős ruhát, amit mindenféleképpen karácsonyi meglepetésnek szánunk, akkor muszáj lesz trükkös módszerekhez folyamodni, és valahogy kideríteni az illető méretét. Ha már tudjuk a méretet, mehetünk a pénztárhoz, csak a blokkot tegyük el, hogy probléma esetén cserélni tudjuk.

Kiegészítő

Táska, sapka, sál, kendő, öv - ezek nem igényelnek méretbeli tudást, úgyhogy könnyebben beszerezhetőek. A választék széles, de miután egyszer van egy évben karácsony, így érdemesebb jó minőségű, különleges darabot ajándékozni. Például egy kézzel készített selyemsálat. Érdekesség: a Hermés divatház jellegzetes kendői bár kb. 300 euróba kerülnek, mégis 20 másodpercenként elkel egy a karácsonyi időszakban.

Elektronikai termékek

Hajvasaló, hajszárító, turmixgép, kávéfőző, vízforraló, de a fényképezőgép, az iPod és a laptop is nagyon kivételes ötlet. Ha tudjuk, hogy a szeretett hölgy mindig ad magára, a külső megjelenés igen fontos számára, és szereti a pénz- és időtakarékos megoldásokat, akkor a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép vagy a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gép mindenképpen jó karácsonyi ajándék lesz számára.

Egyéb

Gyertyaszett, fürdőszett, bögre, sapka, fotóalbum, dekorációs tárgyak, manikűrkészlet, naptár, csokifondü - ezek előnye, hogy az utolsóutáni pillanatban is be lehet szerezni, és tulajdonképpen bárkinek odaajándékozhatjuk őket.

Kató Iringó