Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Milyen hajszínt válasszak?

A hajunk megfelelő árnyalatát kiválasztani nem is olyan egyszerű feladat. Mi segítünk, hogy a maximumot hozza ki magából.

Melyik az én színem?

Ha úgy döntöttünk, hogy hajfestésre adjuk a fejünket, érdemes jól körüljárni a témát. Milyen szín illik a legjobban a bőrünk és a szemünk színéhez. De az is nagyon fontos, hogy milyen az arcunk formája. Sőt! Számos fodrász szerint, az egyéniségünk is befolyásolhatja, hogy milyen hajszínnel érhetjük el a legjobb hatást.

Ne döntsünk egyedül

Mielőtt bármit tennénk, mindenképpen kérjük ki egy fodrász véleményét. A szalonokban a festékekhez hajtincs mintákat is találhatunk, melyekkel esetleg könnyebb a döntés. Az interneten pedig már ingyenes elérhetőek azok a programok, ahová feltölthetjük a fotónkat és különböző frizurákat és hajszíneket kreálhatunk magunknak. Így minden kockázat nélkül válogathatunk a lehetőségek között.

Otthon vagy fodrásznál?

Ha megtaláltunk a legmegfelelőbb színt, az első festést érdemes szakemberre bízni. Később már mi magunk is festhetük otthon is. Arra figyeljünk, hogy pontosan betartsuk a festékhez csatolt használati utasítást. További hajfestési tippekért kattintson ide.

Madudák Tímea