Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

A Neuner család története

 

A Neuner család története - A cég tradíciója

A NEUNER'S  teák 1884 óta hatékonyan segítik az egészség megőrzését, egyedi összetételük és bio termesztésű gyógynövényeik által.

A természet erőivel történő gyógyítás több, mint 100 éves tapasztalata, gyakorlata, 5 generáción át átadott tudása, korunk modern technológiájával tovább fejlesztve alkotja meg Önök számára a lehető legjobb minőségű termékeit.

A Neuner család büszke arra, hogy a világ gyógynövényekkel foglalkozó szakemberei elismerik a termékek kiválóságát és sikereik példaértékűek számukra.

A család híres története Alois Neunerrel (1863-1934), kezdődött 1884-ben, a tiroli Zillertalban. Alois itt szerzett hírnevet állatok majd később az emberek gyógyításával, amelyhez a természet erejét használta. Kezeléseinek sikere a határokon túl is eljutott, ahonnan sokan vándoroltak hozzá különböző problémákkal.
Alois lánya, Mária Binder (született Neuner, 1890-1954), 17 évig segédkezett apja mellett, és kitanulta a vizeletből való diagnosztizálás és a természetes gyógymód mesterségét. Tudását átadta fiának Hans Neunernek.
Hans Neuner (1917-1994), természetgyógyász, létrehozta a különböző egészségügyi problémák kezelésére alkalmas gyógynövénykeverékeket. Megalkotta a gyógyteák családi receptjeit, amelyek máig is szigorúan őrzött titok. 35 éven keresztül, több, mint 1 millió embert kezelt a világ minden tájáról, sikeresen. Nyilvános elismerést kapott munkájáért az Osztrák Köztársaság „Golden Medal of Honor”, és a Pápai Orvosi Rend „Commendatore di gratiae” kitüntetését.
Lánya Doris Neuner, a Neuner’s cég megalapítója, 1978-ban tette le a cég alapjait. Megkezdte a gyógyteák és kiegészítők gyártását édesapja Hans Neuner receptjei alapján, amely immár több mint 30 éve sikertörténet Ausztriában és a környező országokban: Olaszországban, Svájcban, Németországban, Angliában. A mai napig figyelemmel kíséri a cég futását, részt vesz a döntések meghozatalában lánya mellett, akinek 2009-ben adta át a cég irányítását.
Stephanie Neuner az 5. generáció képviselője, jelenleg a Neuner’s cég igazgatója. Szenvedélye a holisztikus életmód, a természetes gyógymódok, és a gyógynövények. A cég filozófiája szerint él, és célja az embereknek visszaadni az egészséget. Mottója: „ jobb megelőzni, mint gyógyítani”.

 

A NEUNER'S bio - gyógyteák és teakeverékek tanúsítványai

Tovább a NEUNER'S bio - gyógytea, teakeverékekhez>>>

Miben rejlik a NEUNER'S bio - gyógyteák egyedisége?>>>

Bővebben a gyártóról>>>

MABA-PEX módszer>>>