Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Ízületi gyulladás kezelése mikroárammal

A MicroDoctor Active készülék fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással bír: segítségével az ízületi fájdalom és ízületi gyulladás is hatékonyan kezelhető. A készülék működése során mikroáram terápiát használ, amely az ízületi gyulladás és más gyulladásos folyamatok kontrollálására is bizonyítottan alkalmas.

Miért vásároljon MicroDoctort?

A brit Microcurrent Devices Ltd. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a termék biztonságosságával és valódi hatékonyságával kapcsolatosan.

Most először van lehetősége egy mikroterápiás eszköz megvásárlására csupán egy TENS készülék áráért. Azonban a MicroDoctor más, mivel:

Ízületi gyulladás, ízületi fájdalom és egyéb fájdalmak esetén…

A készülék többek közt az alábbi problémák kezelésére alkalmas:

Ízületi gyulladás és ízületi fájdalom csillapítása - gyógyszerek nélkül

Az ízületi gyulladás vagy ízületi fájdalom gyógyszeres csökkentése sokszor kényszerű, de előnytelen megoldás, a mellékhatások miatt.  A mikroáram terápia azonban teljesen biztonságosan alkalmazható és nem vált ki kellemetlen mellékhatásokat.

Bővebben a MicroDoctor készülékről >>

A fájdalom és az izomfeszültség sokszor már pár napos kezelést követően csökken, de két héten belüli hatás a jellemző. A fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő folyamat a kezelés alatt indul be, ám azt követően is folytatódik a szervezetben. A kezelések hatása összeadódik, így kezelésről kezelésre egyre jobb eredmény figyelhető meg. A két hetes kezelési periódust követően szünetet kell tartani, de a javulás folyamata ezután is folytatódik.

A kezelést csak a panaszok (pl. ízületi gyulladás, ízületi fájdalom) ismételt jelentkezésekor kell megismételni. Egyes krónikus fájdalmak esetén az eredmény nem teljes, de ekkor is egy sokkal elviselhetőbb szintet lehet elérni a Micro Doctor használatával.