Áruház
Otthoni professzionális szépségápolási készülékekForever Beauty 4TECH naracsbőr elleni készülék Dessa Plus IPL szőrtelenítésForever Slim - ultrahangos zsírbontásDEESS IPL tartós szőrtelenítés Forever Beauty narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék 3TECH rendszerrelNewa™ ránctalanító - 3DEEP rádiófrekvenciaVitamin, étrend-kiegészítőAKCIÓ! Vitamin csomagok GYEREK» Multivitamin, Immunerősítő csomagok» Agyturbó csomagok» Probiotikus csomagok» Influenza elleni csomagokAKCIÓ! Vitamin csomagok FELNŐTT» Allergia csomagok» Energia csomagok» Méregtelenítő csomagok» Stressz csomagok» Szív csomagok» Női alapcsomagok» Férfi alapcsomagok» Agyturbó csomagok» Mozgásszervi csomagok» Influenza csomagok» Fogyókúrás csomagok» Intim csomagok» Probiotikus csomagok» Visszér csomagok» Prosztata csomagokVitamin ÖSSZETEVŐK szerint» A-D vitamin» B vitamin» C vitamin» E vitamin» Antioxidáns» Omega 3 halolaj, lenmagolaj» Q10 koenzimGyerek vitaminok» Kisgyerekeknek» TiniknekVitamin BETEGSÉGEK szerint» Felső légúti betegségek» Immunrendszer» Allergia» Bélbetegségek» Cukorbetegség» Depresszió» Fejfájás és migrén» Férfi problémák» Méregtelenítés» Mozgásszervi, ízületi probléma» Női problémák» Szemprobléma» Szív és érrendszeri probléma» StresszMultivitamin» Felnőtt multivitamin» Gyermek multivitaminGrape Vital Grapefruitmag cseppGrape Vital Bacto Ex természetes fertőtlenítőGyógynövény készítményekGyógygombaProbiotikum, prebiotikumÁsványi anyagok, nyomelemekIzületvédők, csonterősítőkLúgosító Young pHorever Fogyókúra, méregtelenítés» Fogyókúra» MéregtelenítésÉdesítőszer: nyírfacukorBio tea - gyógytea» Bio NEUNER'S gyógytea» Bio NEUNER'S gyógytea keverékek» Bio NEUNER'S Vöröstea - Pu-Erh tea - zöld Mate tea - Ginkgo tea» Bio NEUNER'S baba - anya teaAminosavak, fehérjékZepter Bioptron lámpaEgészségvédő, gyógyászati eszközökMágnesterápia ALMAG-01, MAGOFON-01Safe Laser Dr Laser -infra lézerMikroáramú fájdalomcsillapítóEgészségügyi gyorstesztekPulzusmérő órákZepter Bioptron lámpaAllergiakezelő Baba-gyerek termékekLégtisztítókInhaláló, ArcszaunaPárásítók AlkoholdetektorokVércukormérőkVíztisztító

Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1118 Bp., Homonna utca 2-4.
 (Budaörsi út 75.),
 Yacht irodaház, I. emelet.
 info@vitaminsziget.com

Dr. Csabai Zsolt Ph.D. bemutatkozása
Dr. Csabai Zsolt Ph.D. nemzetközi tudományos hírneve alapján, mint kutató és feltaláló, több világszabadalom és világsiker tulajdonosa.Dr. Csabai 2000 és 2007 között, a kutatást helyezte előtérbe. A rákkutatásban és géntechnológiában, és gyógyíthatatlan betegségek gyógymódján dolgozott. A budapesti Egyetemi Kar őt kérte fel docensként, az Egészséges Életmód és Étrend program oktatására az egyetemen.

Sportiskolákban az élsportolókra és olimpikonokra kifejlesztett program keretén belül a szervezet biokémiai felépítését oktatja.

Immár lassan 24 éve, hogy egy olyan anyag után kezdet el kutatni, amely a fogászati téren sterilizáló hatással bír, de nem kémiai úton van előállítva.

Az implantológia új korszakát, a gyökérkezelés megkönnyítését és a száj fertőtlenítését tűzte ki célul az akkori években.

A kutatási eredményei során, a P-Vitaminok, vagyis a mai nevükön, a Bioflavonoidok és Flavonoidok mellett döntött, mivel ezeknek volt az antibakteriális hatása. Kutatásai során a grapefruit lett a leghatásosabb.


A legnehezebb munka az volt, hogy kiderítse, melyik grapefruit típus vagy melyik keresztezés a leghatásosabb. Itt 6 fajta minősült a legjobbnak, és csak is, kizárólagosan ezekből nyeri termékéhez a hatóanyagot.
Közben rábukkant egy leírásra, amely az 1600-as évekből eredt, és a grapefruitról és magjáról számolt be. Azóta sokan tették magukévá, azt a jelenséget, amely arról szól, hogy a mai, vagyis a múlt században, véletlen megfigyelések alapján, fedezték fel a mag jótékony hatását. Nem az a fontos, hogy ki, és melyik évszázadban fedezte fel, hanem az a tény, hogy ez a természet által adott gyógyhatású szer létezik!
Egy hosszú folyamat indult el kutatásaiban, amely azt a módot próbálta feltárni, hogyan lehet a hatóanyagokat sértetlenül kivonni a gyümölcsből és annak magjából.

Ezt az eljárást és a felhasználási lehetőségeket szabadalmaztatta, az Európai Szabadalmi Hivatalnál. Hosszú évek alatt szerzett intenzív kutatásai és szabadalmai során, gyártási és felhasználási módszereket védet le.
Tény az, hogy a Grape VitalŸ pillanatnyilag a törzskönyvezés előtt áll, ami azt jelenti, hogy hamarosan ez az egyedi koncentrátum, mint hivatalos hatóanyagként, mint gyógyszer lesz regisztrálva.

Számtalan új terméknek ez a hatóanyaga, melyet már nem lehet étrend-kiegészítőként ledegradálni.

A grapefruit kivonatot hazánkba Dr. Csabai hozta be először, még a kilencvenes években. Neki köszönhető hazánkban és Európában a Grapefruit megismertetése és elterjedése.


Számtalan vizsgálat, orvosi felhasználás, pozitív eredménye, nagy nemes cégek használják az óta az anyagot, sterilizálásra, stabilizálásra. Dr. Csabai elismerést kapott a Bécsi rákkutató, Prof. mag. Dr. David Tamás-tól, az eddigi munkájáért.


Jelenleg a rák és a sejtkutatásban vesz részt, új anyagok és eljárások kifejlesztésében és annak szabadalmaztatásában.
www.vitaminsziget.com © 2007-2018 - Minden jog fenntartva

MasterPass