Kipróbáltam a Dr. Lasert

Újdonságok? Általában szkeptikus vagyok. Amikor ide, a Vitaminszigethez jöttem dolgozni, akkor találkoztam a Dr. Laser készülékkel.

Sportbalesetem volt és a jobb csuklóm darabosra törött. Műtétkor „ajándékba” kaptam egy 6 cm-es platinát 11 db csavarral, hogy rögzítse a letörött csontdarabokat. Jobb kezes vagyok, így a mindennapokban is szükségem van a kezemre, azonban a sport, a túrázás az életem, így tudtam, hogy a csuklómnak mozognia kell – de nem mozgott. L A gyógytorna lépésről-lépésre segített és mm-eket javult a mozgása. A főnököm ajánlotta, hogy próbáljam ki a Dr. Lézert.

Úgy gondoltam, hogy minden lehetőséget meg kell ragadnom a cél érdekében, így nincs veszíteni valóm – kipróbáltam. Az utasítás alapján egy-egy területen 2 percig lézereztem. Közben kissé mosolyogtam, hiszen a ’varázsszer’ – mert már így hívom – egy autós lámpára hasonlít, de én csináltam a lézerezést.

Minden este edzésre járok autóval. A sebességváltás „picit” fájt a törés miatt, ám aznap mintha könnyebb lett volna. Ekkor még nem állt össze a kép. Másnap is lézereztem a munkahelyemen (jó hely J), de akkor már edzésen a súlyokat is könnyebben tudtam emelni, kevésbé fájt a platina és a szövetek találkozása. Kb. 1 hét múlva a kedvesem vette észre, hogy milyen szépen gyógyul a heg, szinte teljesen elvékonyodott.

Nos, a tényekkel szemben én is meghajolok. Ami biztos, hogy a Grossglockner csúcsát már stabil fogással tudom meghódítani júniusban. Belátom, erre nem gondoltam.

Marcsi

Kategória: Egészségvédő eszközök
Címkék:,

Nincs még hozzászólás. Legyél Te az első, aki hozzászól

Szólj hozzá