Cikkek
  Egészséges táplálkozás
     » Befőzés tartósítószer nélkül
     » Bio tea - Gyógytea
     » Egészségvédő növények
     » Fűszernövények
     » Lúgosítás-supergreens
     » LÚGOSVÍZ - Vízionizálás
     » Méregtelenítés
     » Táplálkozás
     » Tiszta víz
     » Vitamin
  Wellnes - Fitness
     » Fitness
     » Lelki egészség
     » Narancsbőr
     » Programok
     » Ultrahangos zsírbontás
     » Wellness szolgáltatások
     » Zsírégetés-fogyókúra
  Fogyasztóvédelem
     » Élelmiszerek káros összetevői
     » Kozmetikumok káros összetevői
     » Vásárlási tanácsok
  Baba-mama
     » Anyának lenni
     » Bébi
     » Óvodások, iskolások
     » Termékismertető
     » Tudományos hírek
     » Várandósság
  Prevenció - megelőzés
     » Alternatív módszerek
     » Bioptron fényterápia
     » Biorezonancia vizsgálat
     » Prevenció
     » Pulzáló mágnesterápia
     » SAFE Laser Lágylézer terápia
     » Vizsgálatok, szűrések
  Betegségek
     » Allergia
     » Bélrendszeri betegségek, probiotikum
     » Bőrbetegségek
     » Cukorbetegség
     » Daganatos betegségek
     » Emésztőszervi betegségek
     » Ételintolerancia
     » Fáradtság, kimerültség
     » Férfiakat érintő betegségek
     » Fog és ínybetegségek
     » Fül-orr-gége betegségei
     » Hétköznapi mérgeink
     » Idegrendszeri betegségek
     » Influenza
     » Ízületi, mozgásszervi betegségek
     » Káros szenvedélyek
     » Légzőszervi betegségek
     » Nőket érintő betegségek
     » Stressz
     » Szem betegségek
     » Szív és érrendszeri betegségek
  Alternatív megoldások
     » Környezettudatos életmód
     » Megújuló energiaforrások
  Szépségápolás
     » Hajápolás
     » Ránctalanító - ránctalanítás
     » Smink
     » Szőrtelenítés - IPL
     » Testápolás
  Életmódinterjúk - könyvajánlók
     » baba-mama
     » egészséges életmód
     » gyógynövények
     » Sztárinterjúk

Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

A CIKK TARTALOMJEGYZÉKE


» Cikkek \
+   Egészséges táplálkozás \
+   Táplálkozás \
+  Új termékek a Vitaminsziget polcain!

» PR1185 Brain flex
» A termék összetevői:
» Tartalom:
» Adagolás:
» Összetétel:
» PR1152 Liv-r support
» A termék összetevői:
» Tartalom:
» Adagolás:
» Összetétel:
Küldés:  Küldés   Betűméret:   Cikk betűmérete Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Új termékek a Vitaminsziget polcain!

2007.04.06.

Örömmel értesítjük tisztelt olvasóinkat, hogy új termékek érkeztek a Vitaminsziget polcaira. A mai naptól kezdődően vezetjük be őket. A terveink szerint hetente két új termékkel gazdagodik kínálatunk, melyeket már meg is vásárolhat.

Ma a Brain Flex és a Liv-r Support kerül bemutatásra, melyeket a speciális készítmények között talál meg.

PR1185 Brain flex

Az agyműködés támogatására, aminosavak, növények, vitaminok és ásványi anyagok szinergikus kombinációja.

A BRAIN FLEX nem tartalmaz stimuláló szereket, és összetevői biológiailag gyorsan ható bázishoz kötöttek.

Az emberi agy a test legfőbb szerve. Működése kémiai és elektromos alapokon nyugszik. Az agy az üzeneteket ingerület átvivő anyagok (neurotranszmitterek) segítségével küldi, melyek elektromos impulzusokat hoznak létre majd gondolatokká érzésekké és érzelmekké alakulnak.

Az agy és a központi idegrendszer többi része aminosavakat (például glutamin) használ az ingerület átvivő anyagok (neurotranszmitterek) termelésére. Ezen aminosavak forrása a napi étkezésünk. A helyes táplálkozás nagymértékben befolyásolja tehát szellemi teljesítőképességünket.

Az ingerület átvivő anyagok (neurotranszmitterek) naponta elhasználódnak. Nagy szellemi vagy fizikai megterhelés alatt gyorsabban használódnak fel. Hogy agyunk csúcsteljesítményt nyújtson, fontos ezen alapvető biokemikáliákat feltölteni.

Néhány évvel ezelőtt az angliai Rotherdam District General Hospital orvosai feltételezték, hogy a B12 vitamin és folsav szerepet játszik a memória erősítésében. Az orvosok felismerték, hogy a B12 vitamin hiánya eltávolítja a folsavat az agysejtektől. Ez azt eredményezi, hogy az agysejtek akkor sem képesek acetil-kolin (az egyik legfőbb neurotranszmitter) előállítására, amikor megfelelő mennyiségű kolin áll rendelkezésre.

A termék összetevői:

C-vitamin A jó egészség legfontosabb forrá­sa, szedése a legjobb módszer az olyan be­tegségek megelőzésére, mint például a rák vagy a szívproblémák. A C-vitamin ellenállóvá teszi szervezetünket a fertőzésekkel szemben - és emellett még a fájdalmat is csillapítja bizonyos gyulladásos betegségeknél, például az ízületi gyulladás esetében.

Folsav Segíti a testet a katekolamin típusú ingerületátvivő anyagok termelésében.

A B vitamincsoportba tartozó vitamin. Létfontosságú a magzati gerincvelő egészséges kifejlődéséhez a fogantatás utáni első három hónap során Felelős a vörövértestek ép formájáért és bizonyos fehérjéket bont a szervezet számára hasznosítható méretűre.

Csökkentheti a szívinfarktus kockázatát mivel egy aminosav, a homocisztein szintjét csökkenti. Segíti a vérszegénység gyógyítását.

B12-vitamin Alapvető az egészséges idegi működéshez.

Szerepe van az étvágy kiegyensúlyozásában, és az egészséges vörösvérsejtek termelésében. Megelőzi a vérszegénységet, serkenti a testnövekedést, védi az idegrendszert.

L-Glutamin Kezd nyilvánvalóvá válni, hogy ez egy feltételesen esszencális aminosav, mely segíti az agyi ingerület átvitelt. A feltételesen esszenciális azt jelenti, hogy bár képesek vagyunk előállítani, megnövekedett igény esetén szükség van a kívülről történő pótlásra. Az agy egyik fõ energiaforrása, serkenti az agyműködést. Erõs testi igénybevétel esetén az izmokban is nélkülözhetetlen, mert hiánya csökkenti azok fejlõdését. A stressz vagy betegség okozta fogyás megakadályozásában is segít.

Acetil-L-karnitin Egy erőteljes antioxidáns, mely stabilizálja a sejtmembránt, és növeli az agyi sejtek energiatermelését.

DMAE „Okos tápláléknak” is tekintik, a kolin előanyaga

Ginkgo biloba Manapság a legtöbbet felírt gyógynövény Németországban és Franciaországban. A tudósok szerint a Ginkgo javítja az agyi keringést ,-a memóriát, serkenti az agyműködést, jó hatással van a depresszióra, szorongásra és a migrénre. Javítja a szervezetben a keringést, így növeli a munkabíró képességet, gyorsítja a sebek gyógyulását és antioxidáns tulajdonsága is van, amit a benne található flavonoidnak köszönhet.

Kolin Az acetil-kolin építőköve. Fenntartja a normális sejtmembránt és alapvető a normális májfunkcióhoz.

Gotu Kola Egy õsi növény Indiából. Használata mostanában terjed Európában, idegnyugtató és agyműködést serkentõ hatása miatt. Az ázsiai gyógyítók ezt a tulajdonságát már kétezer éve ismerik és használják a depresszió és a magas láz gyógyítására. Újabb kutatások felfedték a Gotu Kola jótékony hatását a keringési rendszerre (erõsíti az artériákat, a vénákat), ezzel jelentõsen csökken a visszér betegség kialakulásának esélyét. A keringés javításával növeli a szexuális teljesítõképességet is.

Szibériai és koreai ginszeng Használata ma már széles körben elterjedt, mert serkenti a szellemi és a fizikai erõt. A keringés így a belsõ elválasztású mirigyek mûködésének serkentésével a szervezet elõnyösebben hasznosítja a vitaminokat, tápanyagokat. Kísérletek során bebizonyosodott, hogy a ginszeng fokozza az agytevékenységet, az adrenalin kibocsájtást. Az agyat éber állapotban tartja tehát csökkenti a fáradékonyságot.

Foszfatidil-kolin Hatékonynak bizonyult főiskolai hallgatók körében a hosszú szósorok megtanulásának képességében.

Koenzim-Q10 Alapvető tápanyag, mely a sejtek energiatermelését segíti. Szükséges a biológiai folyamatok zavartalan működéséhez.

Bioeprene®

Feketeborsból állítják elő. Termonutriens, mely felgyorsítja más tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét tehát a szervezetben való hasznosulását.

A BRAIN FLEX nem tartalmaz stimuláló szereket és összetevői biológiailag gyorsan ható bázishoz kötöttek.

GMP- minősítéssel rendelkező termék. Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

Tartalom:

30 db tabletta

Adagolás:

1-2 X 1 db tabletta/nap

Összetétel:

1 tablettára vonatkoztatva:

Vitamin C 5 mg Folic Acid 50 mcg Vitamin B12 50 mcg L-Glutamine 75 mg Acetyl-L-Carnitine 50 mg DMAE (dimethylaminoethanol) 50 mg Ginkgo Biloba Standardized Extract 50 mg

(24% glinkoflavonglycosides and 6% terpene lactones) L-Pyroglutamate 50 mg Choline (from choline bitartrate) 35 mg Gotu Kola Herb (Centella asiatica) 25 mg Hawthorn Berry (Crataegus laevigata) 25 mg Korean Red Ginseng Root 25 mg (Panax ginseng) L-Taurine 25 mg Royal Jelly Extract 25 mg (cintains minimum 1,6% 10-Hydroxy-2-Deconoic Acid) Phosphatidyl Choline 25 mg (from soybean lecithin) Phosphatydil Serine 15 mg Conzyme Q10 10 mg L-Serine 5 mg Ginger Root (Zingiber officinale) 3 mg Bioperine® 1 mg

PR1152 Liv-r support

Májkarbantartó vitaminokkal és gyógynövényekkel.

Tudta ön, hogy a májunk a legnagyobb belső szervünk (akár hiszi, akár nem a legnagyobb külső szervünk pedig a bőr)?

Egy másik érdekes tény: A máj sejtjeinek akár 80%-a is működésképtelenné válhat mielőtt tudná, hogy baj van. Szerencsénkre a májunknak megvan az a képessége, hogy összes sejtjét regenerálja 50 naponként.

A máj kiszűri és hatástalanítja a méreganyagokat, miközben feldolgozza a tápanyagokat. Kivonja a test sérült vagy elöregedett vörösvérsejtjeit, és segít a fölös mennyiségű koleszterin kiválasztásában. A máj egy olyan hely, amit a test, zsírok, cukrok, vas, A-, D- és B12 vitaminok tárolására használ.

Mivel a máj a test központi anyagcsere szerve, hihetetlenül fontos, és ennek megfelelően kell bánunk vele.

A termék összetevői:

B6-vitamin

Az izom és más szövetek felépítéséhez szükséges fehérjék képzésében és lebontásában, valamint enzimek előállításában nélkülözhetetlen. Szerepe van az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges működése és a fertőzések leküzdéséhez szükséges antitestek termelésében. A B6 vitamin a vér vörös festékanyaga a hemoglobin előállításában is részt vesz. A cukrok lebontásához szükséges.

Króm Segít kiegyensúlyozni az inzulint amit a test a szénhidrátok, fehérjék és a glükóz lebontására és beépítésére használ..

Kolin

Az acetil-kolin építőköve. Fenntartja a normális sejtmembránt és alapvető a normális májfunkcióhoz.

Karnitin Egy „busz”, ami a zsírsavakart szállítja a sejtekből ki és be.

L-metionin Antioxidánsok előanyaga, melyek segítenek az szabad gyökök semlegesítésében.

Inozitol Segít a zsírsavak és a koleszterin májból történő elszállításában.

Milk Thistle (Máriatövis) Segíti a máj tisztulását

Dandelion root (gyermekláncfű gyökér) Több, mit egy szép kis sárga gaz. A pitypangnak magas ásványi anyag és lecitin tartalma van, mely szükséges a májnak.

Artichoke Leaf (Articsóka levél) Stimulálja a máj epetermelését

Oregon Grape Root (Oregoni szőlő gyökér) Növeli az epetermelést. Legjobb hatását a gyermekláncfűvel éri el.

Curcumin C3 komplex

Egy tradicionális ayurvédikus növény, amit szabadgyök -fogóként használnak.

A Curkumin C3 Complex standardizált kivonata a Curcuma Longa-nak amely minimum 95%-os koncentrációban tartalmazza a Curcumint, a Bisdemethoxy curcumint és a Demethoxy curcumint.

Boldo Leaf A csiliben található, régóta használatos a népi gyógyászatban

Schizandra Berry

Adaptogén (alkalmazkodó) növény. Magas lignán koncentrációjának köszönhetően, mely szintén adaptogén, stimulálja az immunrendszert.

Az adaptogén anyagok a kiváltó októl függetlenül növelik a szervezet ellenálló képességét. Hatásuk a szervezet élettani szükségleteihez igazodik. Régóta használatos az ősi Kínában és Tibetben.

Gotu Kola Egy õsi növény Indiából. Mostanában terjed Európában mivel kutatások felfedték jótékony hatását a keringési rendszerre. Erõsíti az artériákat, a vénákat, ezzel jelentõsen csökken a visszér betegség kialakulásának esélye. A keringés javításával növeli a szexuális teljesítõképességet is.

Bromelain Az ananász szárában található. Fehérjebontó enzim, mely a nagy, negatív töltésű fehérjék lebontásában vesz részt, melyek vizet kötnek magukhoz, mint például a hisztamin és a bradikinin.

Bioeprene® Feketeborsból állítják elő. Termonutriens, mely felgyorsítja más tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét tehát a szervezetben való hasznosulását.

GMP- minősítéssel rendelkező termék. Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

Tartalom:

60 db növényi kapszula

Adagolás:

2 X 2 db tabletta/nap étkezéssel

Összetétel:

4 növényi kapszulára vonatkoztatva:

Vitamin B-6 10 mg (from pyridoxine HCl)

Króm 100 mcg (picolinate)

Choline 600 mg (from 1,310 mg choline bitartrate)

Carnitine 500 mg (from L-carnitine tartrate)

L-Methionine 300 mg

Inositol 300 mg

Milk Thistle Kivonat 50 mg (from Silybum marianum fruit, containing 80% silymarin)

Dandelion Root 30 mg (Taraxacum officinale)

Articsóka Levél 30 mg (Cynara scolymus)

Vad Oregoni Szőlőgyökér 30 mg (Mahonia aquifolium)

Curcumin C3 Complex 30 mg

Boldo Levél 30 mg (Peumus Boldo)

Schizandra Berry 30 mg (Schisandra chinensis)

Gotu Kola Herb 25 mg (Centella asiatica)

Bromelain 1200 25 mg (from Ananas comosus fruit)

Bioperine 1 mg


Kérdésével, észrevételével forduljon a szerkesztoseg@vitaminsziget.com hoz.
Megosztás:
  Küldés:  Küldés   Betűméret:   Betűméret Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

Kapcsolódó termék-kategóriák

Vitamin BETEGSÉGEK szerint

Kapcsolódó rovatok






www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass